Υλικά
- 1 κεσεδάκι γιαούρτι 2%
- 1 κεσεδάκι ελαιόλαδο
- 1 κεσεδάκι τριμμένη φέτα
- 1 κεσεδάκι νόστιμο τυρί (κεφαλογραβιέρα, πεκορίνο, μετσοβόνε)
- 3 αυγά
- 400 γραμμάρια αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
- δενδρολίβανο ή θυμάρι ή ψιλοκομμένο σχοινόπρασο μέσα στο μίγμα και σουσάμι ή μαυροκούκι για να τα πασπαλίσεις (προεραιτικά μεν αλλά σφόδρα προτεινόμενα-πάντως μην κολώσεις αν δεν τα έχεις…).
Εκτέλεση
Απλά ανακατεύεις όλα τα υλικά μαζί με ένα κουτάλι μέχρι να γίνει μιά αφράτη ζύμη. Την αφήνεις μισή ώρα στο ψυγείο
Πλάθεις ανάμεσα στις παλάμες σου σε μικρά οβάλ ή στρογγυλά τυροπιτάκια.
Βάζεις χαρτί ψησίματος στις δύο σχάρες του φούρνου και ακουμπάς τα τυροπιτάκια εκεί με μία απόσταση 2-3 εκατοστά μεταξύ τους γιατί φουσκώνουν στο ψήσιμο.
Τα πασπαλίζεις με το σουσάμι ή το μαυροκούκι ή και τα δύο. Ψήνεις με αέρα στους 180 βαθμούς Κελσίου για 25 λεπτά.
Πηγή: twominutesangie