Παίρνει διαζύγιο η Βίκυ Χατζηβασιλείου μετά από 25 χρόνια γάμου

Τι αναφέρουν τα ρεπορτάζ των περιοδικών για τη σχέση της όμορφης παρουσιάστριας με τον σύζυγό της και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν.

  Ακόμα ένα πολύ ηχηρό διαζύγιο στο χώρο της showbiz βρίσκεται προ των πυλών. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με δημοσίευμα του περιοδικού Ciao, η Βίκη Χατζηβασιλείου και ο Γιάννης Ακκάς, χωρίζουν ύστερα από 25 χρόνια γάμου και δυο παιδιά, τον Χρήστο και τον Ορφέα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας, άνθρωποι που βρίσκονται κοντά στο ζευγάρι λένε ότι οι δυο τους είχαν πολλά προβλήματα στη σχέση τους, τα οποία οξύνθηκαν ιδιαίτερα τον τελευταίο καιρό.

Ο Γιάννης Ακκάς, λέγεται ότι αναγκάστηκε να εργάζεται διαρκώς προκειμένου να αντιμετωπίσει τις συνέπειες της οικονομικής κρίσης στην επιχείρηση του, ενώ την ίδια στιγμή, η Βίκυ Χατζηβασιλείου είχε τις δικές της υποχρεώσεις που την έφερναν συχνά στην Αθήνα.

Η απόσταση μεταξύ τους μεγάλωσε και πλέον το ζευγάρι μοιραζόταν ελάχιστο κοινό χρόνο και ακόμα λιγότερες κοινές δραστηριότητες.

Τίποτα δεν θεωρείται, βέβαιο, σε σχέση με το μέλλον του γάμου τους, πάντως, καθώς οι δύο τους δεν φαίνεται να έχουν πάρει κάποιες οριστικές αποφάσεις, προχωρώντας επί του παρόντος απλώς σε παράλληλους δρόμους, με ελάχιστα σημεία τομής.

Το διαζύγιο, ωστόσο, μοιάζει ως η πιθανότερη επιλογή, βάσει των όσων συμβαίνουν το τελευταίο διάστημα.

Πηγή

loading...

Αφήστε το σχόλιό σας

comments