Παντελής Παντελίδης: Ανεπιθύμητη η Φρόσω Κυριάκου στο μνημόσυνο του τραγουδιστή;

Παντελής Παντελίδης: Ανεπιθύμητη η Φρόσω Κυριάκου στο μνημόσυνο του τραγουδιστή;

“Αν πατήσεις το πόδι σου στα… σαράντα του Παντελή, δεν θα φύγεις σώα από το νεκροταφείο. Mην τολμήσεις να πλησιάσεις ούτε από μακριά!”

Είναι μόνο από τις μερικές λέξεις του σκληρού μηνύματος, σύμφωνα με την εφημερίδα Freddo ,που μεταφέρθηκε στη Φρόσω Κυριάκου, τη νεαρή κοπέλα που φέρεται να καθόταν στη θέση του συνοδηγού του μοιραίου τζιπ στο οποίο βρήκε τραγικό θάνατο ο Παντελής Παντελίδης.

Η φίλη του αδικοχαμένου τραγουδιστή, που επισκέφθηκε το μνήμα κάτω από άκρα μυστικότητα, κινητοποίησε κοινούς φίλους εκφράζοντας την επιθυμία  να παραστεί και στο μνημόσυνο για τις 40 μέρες από το πρωινό που ο Παντελής Παντελίδης έφυγε από τη ζωή. Η επιμνημόσυνη δέηση θα τελεστεί στο νεκροταφείο της Νέας Ιωνίας την Κυριακή το πρωί και η ένταση που υπάρχει μαζί με τη θλίψη αλλά και τα ερωτήματα που παραμένουν για τις συνθήκες του τροχαίου, έχουν δημιουργήσει μια πολεμική ατμόσφαιρα ανάμεσα στο στενό φιλικό περιβάλλον του τραγουδιστή και την όμορφη κοπέλα.

Μάλιστα από την πλευρά τους, κάποιοι από τους φίλους του Παντελή Παντελίδη φαίνεται να έχουν “στήσει” σχέδιο εξονυχιστικού ελέγχου, με ανθρώπους από το περιβάλλον τους, που θα κάνουν ουσιαστικά “face control” στο μνημόσυνο, περιμετρικά του νεκροταφείου, αλλά και της κεντρικής εισόδου, ώστε να μην πλησιάσουν ανεπιθύμητα προς τους ίδιους πρόσωπα.