Παιδόφιλος πήδηξε από τον 3ο όροφο για να ξεφύγει από την αστυνομία κι έσπασε τη σπονδυλική του στήλη

Ένας παιδεραστής έμεινε παράλυτος αφού πήδηξε έξω από ένα παράθυρο προσπαθώντας να δραπετεύσει από την αστυνομία.

Ο 29χρονος είχε συλληφθεί από την αστυνομία της Μόσχας σε ένα διαμέρισμα όπου φέρεται να «επιτέθηκε σεξουαλικά» σε ένα 11χρονο κορίτσι.

Κατά τη διάρκεια μιας αναπαράστασης στο σημείο που συνέβη η επίθεση, οι αστυνομικοί έβγαλαν τις χειροπέδες του δράστη.

The unnamed suspect who is alleged to have attacked an 11-year-old girl at a flat in Moscow and broke his spine trying to get away from police 

Ο άντρας ξαφνικά πήδηξε έξω από το παράθυρο του τρίτου ορόφου για να διαφύγει από την αστυνομία και έσπασε τη σπονδυλική του στήλη με την πτώση του στο έδαφος.

Ο δράστης – ο οποίος σύμφωνα με την αστυνομία είναι μετανάστης από το Κιργιστάν – μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με σοβαρές κακώσεις του νωτιαίου μυελού.

Palekhskaya street in Moscow where the suspect jumped from a third floor flat trying to escape from police during a reconstruction 

Η μητέρα του κοριτσιού ισχυρίστηκε ότι ο άντρας είχε ασκήσει επανειλημμένα «σεξουαλική βία» στην 11χρονη κόρη της τον Νοέμβριο και τον Δεκέμβριο του περασμένου έτους.

Ο δράστης εξακολουθεί να νοσηλεύεται υπό αστυνόμευση και θα οδηγηθεί στη φυλακή μόλις επιτρέψουν οι γιατροί την έξοδό του από το νοσοκομείο.