τρόποι χρήσης της αλοιφής Vicks

Ούτε που σου περνούσαν από το μυαλό: 8 διαφορετικοί τρόποι χρήσης της αλοιφής Vicks! [Βίντεο]

Η αλοιφή βγαίνει σε 2 εκδοχές: την κανονική και με λεμόνι. Βέβαια, τα δραστικά συστατικά είναι ίδια και στις 2 εκδοχές. Το Vicks χρησιμοποιεί ένα μείγμα καμφοράς, ελαίου ευκαλύπτου και μενθόλης, για να δημιουργήσει μια κρέμα που διαρκεί στον χρόνο και εξυπηρετεί πολλούς και διαφορετικούς σκοπούς. Δείτε παρακάτω 8 διαφορετικές και ασυνήθιστες χρήσεις της κρέμας Vicks στην καθημερινότητα.

1 Μειώνει την ακμή ή τα σπυράκια

τρόποι χρήσης της αλοιφής Vicks

Με το να τρίψετε λίγο Vicks στις ενοχλητικές κηλίδες στο δέρμα σας, μπορείτε να μειώσετε σημαντικά την εμφάνιση της ακμής ή τα σπυράκια.

2 Καθαρίζει τα νύχια

τρόποι χρήσης της αλοιφής Vicks

Τα νύχια μας είναι συνηθισμένη πηγή μόλυνσης, αλλά αν τρίψετε λίγο Vicks στα δάχτυλά σας μπορείτε να εξουδετερώσετε τους μύκητες. Επίσης, μπορείτε να προστατέψετε τα νύχια των ποδιών σας με το να βάλετε λίγο Vicks στο εσωτερικό της κάλτσας σας.

3 Εντομοαπωθητικό

τρόποι χρήσης της αλοιφής Vicks

Το έλαιο φύλλων κέδρου, ένα από τα συστατικά του Vicks, είναι φυσικό εντομοαπωθητικό. Μπορείτε να βάλετε λίγο στα ρούχα σας, στα έπιπλα ή σε οποιοδήποτε μέρος θέλετε να προστατέψετε από τα έντομα.

4 Ανακούφιση μυϊκών πόνων

τρόποι χρήσης της αλοιφής Vicks

Μήπως τραβήχτηκε κάποιος μυς σας, ενώ γυμναζόσασταν; Απλά τρίψτε λίγο Vicks στο σημείο που πονάτε και θα ανακουφιστείτε.

5 Επουλώνει μικρά κοψίματα

τρόποι χρήσης της αλοιφής Vicks

Η μενθόλη είναι ισχυρό αντισηπτικό. Αυτό σημαίνει, ότι αν βάλετε λίγο Vicks πάνω σε ένα κόψιμο θα μειωθεί ο κίνδυνος μόλυνσης.

6 Σκασμένες φτέρνες

τρόποι χρήσης της αλοιφής Vicks

Οι σκασμένες φτέρνες είναι ένα πολύ αντιαισθητικό και εννοχλητικό πρόβλημα. Ένας τρόπος για να απαλλαγούμε από αυτό είναι να βάλουμε λίγη κρέμα Vicks στην περιοχή πριν πέσουμε για ύπνο. Αυτό θα κρατήσει τα πόδια ενυδατωμένα και θα επαναφέρει τις φτέρνες στην κανονική τους κατάσταση πολύ γρήγορα.

7 Απαλύνει τα εγκαύματα

τρόποι χρήσης της αλοιφής Vicks

Η κρέμα Vicks μπορεί να απαλύνει τον πόνο από ελαφριά εγκαύματα, αλλά θα πρέπει να επισκεφθείτε τον γιατρό σας, αν το έγκαυμα είναι πιο σοβαρό από μια μικρή πληγή.

8 Tennis Elbow ή Επικονδυλίτις αγκώνος

Η επικονδυλίτις του αγκώνα είναι μια πάθηση που επηρεάζει πολλούς αθλητές. Το Vicks μπορεί να ανακουφίσει τον πόνο, αν το τρίψετε σε τμήματα του χεριού σας.

Πηγήhttp://athensmagazine

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *