Η οργή της μάνας του Παντελή μετά τις εικόνες, που τ΄αλλάζουν όλα!

Η οργή της μάνας του Παντελή μετά τις εικόνες, που τ΄αλλάζουν όλα!

Οι φωτογραφίες που δημοσιεύει σήμερα το πρώτο θέμα δεν είναι στοιχείο της προανάκρισης.

Όχι. Δεν είναι στοιχείο της δικογραφίας. Δείχνουν όμως πολύ καθαρά ότι ο Παντελής με το παρεάκι του έπινε, ζούσε έντονα την στιγμή στο τραπέζι και βεβαίως ότι έκανε δεν το έκανε μόνος του κλεισμένος μέσα σε ένα δωμάτιο.

Με την δημοσιοποίηση αυτών των εικόνων το σοκ της μάνας ήταν μεγάλο. Βλέπετε δεν είναι και εύκολο να βλέπεις το παιδί σου σε στιγμές λίγο πριν πεθάνει.

Η οργή της μάνας του Παντελή μετά τις εικόνες, που τ΄αλλάζουν όλα!

Ωστόσο τόσο για την Αθηνά αλλά και για τα άλλα μέλη της οικογένειας η στεναχώρια έχει αντικατασταθεί με οργή. Οργή καθώς τα κλίκς αυτά αναιρούν τις καταθέσεις των κοριτσιών. Αν βεβαίως ισχύει ότι υποστήριξαν πώς δεν έβλεπαν. Για την οικογένεια το πρωτεύον είναι η αλήθεια… και όχι οι αποζημιώσεις και τα χρήματα. Άλλωστε αν κάποιος ανατρέξει σε αποφάσεις του παρελθόντος και δεδικασμένα θα δεί ότι παρόμοιες περιπτώσεις δεν «πληρώθηκαν» με τόσα εκατομμύρια όσα κάποιοι βλακωδώς υποστήριξαν αλλά με μερικές χιλιάδες ευρώ. Για να λέμε και την ουσία δηλαδή.

Τι σημαίνει αυτό νομικά; Ο δικηγόρος της οικογένειας Μπάμπης Λυκούδης δεν λέει τυχαία ότι η υπόθεση δεν έκλεισε αλλά ξεκινάει τώρα.

Να σας θέσω ένα απλό ερώτημα εγώ που δεν είμαι νομικός; Αν οι δυο κοπέλες λένε ψέματα στις καταθέσεις τους για την λέσχη…. Ποιος μου λέει εμένα και ποιος με διαβεβαιώνει ότι και τα άλλα που υποστήριξαν είναι αλήθεια;

Δηλαδή γιατί να πιστέψω ότι οδηγούσε ο Παντελής για παράδειγμα; Όταν το ψέμα είναι εύκολο;

Σε λίγες μέρες ολοκληρώνεται η προανάκριση και θα τα μάθουμε όλα. Στα χαρτιά τουλάχιστον… γιατί όπως όλα δείχνουν η αλήθεια αργεί…

Μόνο που στην συγκεκριμένη περίπτωση ο δικηγόρος της οικογένειας ξέρει πολύ καλά και τον νόμο και πώς οι εικόνες αυτές είναι καταλυτικές για την αξιοπιστία ή μη των εμπλεκομένων.

Πηγή: blogs.gossip-tv.grnewsup.gr