Νεκρός σε τροχαίο ο Παντελής Παντελίδης

Όλες οι πληροφορίες για το θανατηρόφο τροχαίο του Παντελίδη

Το αυτοκίνητο του τραγουδιστή ξέφυγε από την πορεία του και έπεσε πάνω στις προστατευτικές μπάρες της λεωφόρου Βουλιαγμένης στο ύψος του Ελληνικού

Σοκ προκάλεσε η είδηση του θανάτου του τραγουδιστή Παντελή Παντελίδη σε τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε λίγο μετά τις 8.30 το πρωί στη Λ. Βουλιαγμένης στο ύψος του Ελληνικού.

Ο τραγουδιστής επέβαινε σε εταιρικό αυτοκίνητο μάρκας Μερσεντές μαζί με δύο κοπέλες που έχουν τραυματιστεί, η μία εκ των οποίων σοβαρά.

θανατηρόφο τροχαίο του Παντελίδη

Το δυστύχημα σημειώθηκε όταν το αυτοκίνητο που κινούνταν από την πύλη του παλιού αεροδρομίου προς τη Βουλιαγμένης με μεγάλη ταχύτητα κατέληξε στις μπάρες του δρόμου στη στροφή που οδηγεί στη λεωφόρο Βουλιαγμένης.

Σύμφωνα με τους διασώστες του ΕΚΑΒ και την Τροχαία που έσπευσαν στο σημείο, το αυτοκίνητο φαίνεται να έτρεχε με υπερβολική ταχύτητα.

θανατηρόφο τροχαίο του Παντελίδη

Από την πρώτη στιγμή που σημειώθηκε το τροχαίο διέρρευσαν οι φήμες πως πρόκειται για τον δημοφιλή τραγουδιστή, ωστόσο η απουσία επίσημων εγγράφων για την ταυτοποίηση του, κατέστησαν απαραίτητη την αναγνώριση του από συγγενικά πρόσωπα και τον επιχειρηματία Κώστα Μπερτάκη του νυχτερινού μαγαζιού που θα έκανε πρεμιέρα ο Παντελίδης την Παρασκευή.