Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας (από 9 έως 15 Ιουλίου 2018)

Η λειτουργικότητα των επαγγελματικών καθώς και των προσωπικών σχέσεων θα μας απασχολήσει αυτήν την εβδομάδα. Η Αφροδίτη στην Παρθένο θα είναι σύμμαχος, ο Δίας στο Σκορπιό θα «σπρώξει» σημαντικά επαγγελματικά σχέδια και η Ηλιακή Έκλειψη στον Καρκίνο θα μας κάνει να ασχοληθούμε περισσότερο με θέματα που αφορούν στο σπίτι, κυρίως οικονομικής φύσεως.

ΚΡΙΟΣ Κάποιος στον οποίο πίστευες ότι θα μπορούσες να υπολογίσεις στην επαγγελματική του βοήθεια θα σε απογοητεύσει. Αφέσου ελεύθερη σε νέες δυνατότητες. Αυτή είναι ιδιαίτερα καλή συμβουλή αν αισθάνεσαι ανησυχία για το μέλλον σου. Αντιμετώπισε τους φόβους σου και ανακάλυψε τι είναι πραγματικά καλό για εσένα. Το Σύμπαν φωτίζει τον τομέα επικοινωνία. Αυτό σημαίνει ότι έχεις πολλή δουλειά να κάνεις για να κερδίσεις χρήματα και δεν είναι η καλύτερη στιγμή για ένα ξέσπασμα δαπανών. Μελέτησε και μιμήσου τους τρόπους επιτυχημένων επενδυτών με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Υπάρχει τόσο πολλή ειρήνη και αρμονία στην προσωπική σου ζωή αυτήν την εβδομάδα. Είναι ωραίο να γνωρίζεις ότι ο αγαπημένος σου αισθάνεται τα ίδια με εσένα και θα το μάθεις, θα στο πει ο ίδιος. Εάν ωστόσο είσαι σε μία σχέση που τα πράγματα δεν λειτουργούν καλό είναι αποχωρήσεις όσο είναι νωρίς.

 

ΤΑΥΡΟΣ Πολλά μυστήρια στον εργασιακό σου χώρο, γεγονός που σε βάζει σε σκέψεις. Ενδέχεται κάποιος να προσπαθεί να σε παραπλανήσει σκόπιμα. Κάποιος από τους συνεργάτες σου δεν σου λέει όλη την αλήθεια… Οι γυναίκες στη δουλειά σου έχουν μεγάλη επιρροή στη σκέψη σου, να είσαι προσεκτική. Θα προκύψουν νέες επαγγελματικές ευκαιρίες, τις οποίες φρόντισε να εκμεταλλευτείς. Τα οικογενειακά έξοδα που έχεις αναλάβει σε συνδυασμό με τα έσοδά σου δεν είναι στην ίδια… ευθεία. Η κατάσταση καθιστά πρακτικά αδύνατη την αποταμίευση χρημάτων, για αυτό να μην επιβαρύνεις τον προϋπολογισμό σου με περιττές αγορές. Μην ξοδεύεις περισσότερα από όσο μπορείς ρεαλιστικά να αντέξεις οικονομικά. Αισθάνεσαι μία στασιμότητα στη σχέση σου; Μήπως αυτό δεν είναι ένα καινούριο συναίσθημα; Α, δεν είναι! Μήπως τότε πρέπει να κάνεις κάτι για να βελτιώσεις την κατάσταση; Αν έχεις εντοπίσει το πρόβλημα, τότε καλό είναι να το αναφέρεις και στον αγαπημένο σου. Να τον κινητοποιήσεις… Ο Δίας θα σε βοηθήσει αρκετά. Αν είσαι single, τότε η Αφροδίτη από την αρχή της εβδομάδας θα σου προσφέρει όλες τις θετικές επιρροές της στον τομέα των αισθηματικών.

 

ΔΙΔΥΜΟΣ Αυτή είναι μια ιδανική στιγμή για να αφήσεις πίσω σου το επαγγελματικό σου παρελθόν και να αρχίσεις από την αρχή. Ολοκλήρωσε κάποιες υποχρεώσεις που δεν μπορούν να μείνουν ημιτελείς και πάρε στα χέρια σου το μέλλον. Απέφυγε να κατηγορήσεις ή να κρίνεις τους συνεργάτες σου. Θα ανακαλύψεις ότι η πραγματική ευτυχία και επιτυχία κρύβεται μέσα σου. Είναι μια συναρπαστική εβδομάδα. Οι κοινωνικές και επαγγελματικές προσκλήσεις είναι ο κανόνας, οπότε θα έχεις την ευκαιρία να ζυγίσεις τις επιλογές σου. Το μόνο σίγουρο είναι ότι θέλεις να ξοδέψεις ασύστολα τα χρήματά σου. Προσπάθησε να μην υποπέσεις σε αυτό το ατόπημα, γιατί είναι ένας δρόμος που δεν έχει γυρισμό. Ενδέχεται να έχεις πρόβλημα με κάποια έξοδα του σπιτιού που έχουν αυξηθεί ενώ δεν θα έπρεπε. Δες τι μπορείς να κάνεις. Θετικές οι εξελίξεις στα αισθηματικά σου αυτήν την εβδομάδα. Εσύ και ο αγαπημένος έχετε ήδη αρχίσει τη συζήτηση για το μέλλον σας και φαίνεται ότι και εσύ και εκείνος είστε έτοιμοι για το επόμενο βήμα. Προσοχή όμως, αν δεν είσαι σίγουρη, μην πάρεις καμία βιαστική απόφαση. Με το Δία να σου δίνει τις καλύτερες επιρροές του και σε σχέση να μην είσαι, τα πράγματα φαίνεται ότι θα πάνε καλύτερα.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ Η εργασιακή σου ζωή δεν θα είναι εύκολη αυτήν την εβδομάδα. Οι συνθήκες είναι απαιτητικές και πιεστικές, όμως να είσαι σίγουρη ότι τα πράγματα θα βελτιωθούν. Εν τω μεταξύ είναι σημαντικό να καταφέρεις να ολοκληρώσεις τα έργα που έχεις μπροστά σου. Όλα όσα σχεδιάζεις για το μέλλον θα τεθούν υπό δοκιμή για αυτό να είσαι προετοιμασμένη να δεχθείς σκληρή κριτική. Το Σύμπαν σου ανοίγει διάπλατα τις πόρτες σε μία περίοδο με ισχυρές και θετικές επαγγελματικές αλλαγές. Είναι η ιδανική στιγμή αν το θέλεις να κάνεις αίτηση για μια νέα δουλειά. Θα έχεις την ευκαιρία και ίσως να έχεις πολλές ευκαιρίες να κερδίσεις περισσότερα χρήματα. Ετοιμάσου να θέσεις σε ισχύ ένα σχέδιο που θα έχει διάρκεια για μεγάλο χρονικό διάστημα. Τα όνειρά σου έχουν πολλές πιθανότητες να γίνουν αληθινά, όσο αναλαμβάνεις δράση σε όσα παρουσιάζονται μπροστά σου. Να είσαι προσεκτική στη διαχείριση ενός χρέους. Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να γίνουν πολλές αλλαγές στα αισθηματικά σου αυτήν την εβδομάδα. Ειδικά αν δεν είσαι σε σχέση. Ο Δίας θα σε επηρεάσει αρκετά σε αυτόν τον τομέα. Θα έχεις καλύτερες προοπτικές να γνωρίσεις έναν νέο σύντροφο. Από την Πέμπτη και μετά μάλιστα θα έχεις ακόμη περισσότερες πιθανότητες για μία νέα γνωριμία. Εάν είσαι χωρισμένη, τότε φαίνεται ότι έχει έρθει και για εσένα η στιγμή να κάνεις μία καινούρια αρχή στη ζωή σου. Εάν είσαι σε σχέση, τότε εσύ πρέπει να κάνεις τη μεγαλύτερη προσπάθεια για να βελτιώσεις τη σχέση σου.

 

ΛΕΩΝ Οι καθυστερήσεις και οι αναποδιές του τελευταίου διαστήματος σε ταλαιπώρησαν πολύ, αλλά μην αγχώνεσαι Λιονταράκι μου, τα πράγματα θα βρουν σύντομα το σωστό δρόμο. Μία πρόταση που έκανες πριν από καιρό θα πάρει επιτέλους το πράσινο φως για την υλοποίησή της και θα δεις την καριέρα σου να αλλάζει πορεία. Αυτές οι εξελίξεις θα σε γεμίσουν ελπίδα για ένα καλύτερο επαγγελματικό μέλλον. Είναι μια ιδανική εβδομάδα για να σκεφτείς καλύτερους τρόπους διαχείρισης των οικονομικών σου. Η δουλειά σου αλλάζει, το ίδιο και τα έσοδά σου. Προσπάθησε να αντισταθείς στους πειρασμούς και να μην κάνεις έξοδα που στην πραγματικότητα είναι περιττά. Οι προοπτικές για τον αισθηματικό σου τομέα είναι απίστευτα ευνοϊκές και θα δεις την ερωτική σου ζωή να απογειώνεται τις ημέρες που έρχονται. Θα δεις αλλαγές και στη σχέση σου με την οικογένειά σου. Αν έχεις παιδιά, θα διορθωθεί πολύ η επικοινωνία σου μαζί τους. Αν είσαι single και για εσένα είναι καλά τα νέα καθώς είναι πιθανό να συναντήσεις έναν άνθρωπο που θα σου αλλάξει τη ζωή.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ Την εβδομάδα που ξεκινάει θα έχεις πολύ σημαντικές συναντήσεις, από τις οποίες θα προκύψουν καλά νέα για τη δουλειά σου. Είναι μία τυχερή περίοδος για την αναζήτηση μία νέας ή καλύτερης θέσης εργασίας. Οι αλλαγές που περιμένεις είναι στο προσκήνιο. Θα δεις τις «μετοχές» σου να αυξάνονται. Πολλές οι οικονομικές προκλήσεις της εβδομάδας, μην ενδώσεις σε κακοτοπιές. Προσπάθησε να τηρήσεις τους στόχους που έχεις θέσει και έτσι θα δεις τα οικονομικά σου να αλλάζουν. Η αποτυχία είναι μέσα στη ζωή, να το θυμάσαι. Το Σύμπαν σού ζητάει να είσαι προσεκτική! Αχ, Παρθενάκι μου! Η κοσμική νεράιδα θα κουνήσει το μαγικό της ραβδί και όλα θα γίνουν υπέροχα στην προσωπική σου ζωή. Θα ζήσεις με τη βοήθειά της ένα παραμύθι. Το όνομα της; Αφροδίτη! Σου δίνει υπέροχα δώρα και καλό είναι να τα δεχτείς. Θα είσαι σε θέση να εκφράσεις τα συναισθήματά σου και να κάνεις τον αγαπημένο σου τον πιο ευτυχισμένο άνθρωπο πάνω στη Γη. Εάν είσαι single θα κάνεις μικρά, αλλά σημαντικά βήματα για να φέρεις κοντά σου τον άνθρωπο που σε ενδιαφέρει.

 

ΖΥΓΟΣ Οι συνεργάτες σου θα γίνουν ιδιαίτερα ενοχλητικοί και αναξιόπιστοι αυτήν την εβδομάδα. Ενδέχεται η κατάσταση στη δουλειά σου να σε βγάλει εκτός εαυτού. Προσπάθησε να συγκρατήσεις τα νεύρα σου και να είσαι ευέλικτη στις αλλαγές που θα προκύψουν στο πρόγραμμά σου. Το να είσαι ευέλικτη σου επιτρέπει να περάσεις τη γνώμη σου και να έχεις καλύτερα αποτελέσματα στη δουλειά σου. Δεν είναι καιρός να σπάσεις τους κανόνες, ακολούθησέ τους και θα πετύχεις όσα θέλεις. Είναι μία καλή εβδομάδα για να ετοιμάσεις καλύτερα το επιχειρηματικό σου πλάνο και να σκεφτείς πώς θα συγκεντρώσεις περισσότερα χρήματα έτσι ώστε στο μέλλον να ανοίξεις τη δική σου επιχείρηση. Μπορεί να σκέφτεσαι να αντλήσεις χρήματα μέσω παροχών, δανείων και επιχορηγήσεων, όμως ακόμη δεν είναι κατάλληλο σενάριο για εσένα ο δανεισμός. Η ερωτική σου ζωή σίγουρα σε απασχολεί γιατί δεν σε ικανοποιεί, ωστόσο υπάρχει πιθανότητα να αλλάξουν τα πράγματα αυτήν την εβδομάδα. Αυτή μπορεί να είναι μία περίοδος συγχώρεσης και άφεσης αμαρτιών. Θα αφήσεις πίσω σου τις δυσκολίες και θα ξεκινήσεις τη σχέση σου με τον αγαπημένο σου από το μηδέν. Εάν είσαι single τότε σίγουρα θα ανακαλύψεις ανθυγιεινά μοτίβα που ακολουθούσες και δεν πετύχαινες όσα ήθελες στην προσωπική σου ζωή.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ Το Σύμπαν υποστηρίζει τα επαγγελματικά σου σχέδια για αυτό εκμεταλλεύσου αυτή την εύνοια και κάνε κινήσεις για να βελτιώσεις την επαγγελματική σου θέση και να θέσεις γερές βάσεις για το μέλλον σου. Οι συνεργάτες σου θα αποδειχθούν ιδιαίτερα ικανοί αυτές τις ημέρες. Είναι πιθανό ωστόσο να αντιμετωπίσεις και πολλά προβλήματα στην πορεία, όμως ξέρεις ότι ο δρόμος δεν είναι ποτέ στρωμένος με ροδοπέταλα. Θα εμφανιστούν κάποιες υποχρεώσεις που δεν περίμενες. Κάνε κατάλληλους χειρισμούς για να τις αντιμετωπίσεις και μην αφήσεις το συναίσθημα να σε οδηγήσει σε λάθος αποφάσεις. Σημαντικό να θυμάσαι ότι θα πρέπει αυτήν την εβδομάδα να κινηθείς με περισσότερη διπλωματία σε οικονομικά ζητήματα. Κινήσου αργά και μην κάνεις περιττές αγορές εν όψει διακοπών. Μία νέα πνοή θα έρθει στην αισθηματική σου ζωή αυτήν την εβδομάδα αγαπημένη μου. Ο Δίας, ο πλανήτης της αισιοδοξίας και της πίστης, θα γυρίσει σε ορθή πορεία και θα σε βοηθήσει να αναζωπυρώσεις την ερωτική σου ζωή, που ήταν λίγο… κοιμισμένη τους περασμένους μήνες. Θα βρεις τη δύναμη να διεκδικήσεις όσα επιθυμείς, είτε είσαι σε σχέση είτε όχι.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ Είναι μία ιδιαίτερη εποχή για εσένα. Ξεκινούν σημαντικά επαγγελματικά σχέδια τα οποία θα απορροφήσουν χρόνο και ενέργεια, όμως τα αποτελέσματά τους θα σε ικανοποιήσουν ιδιαίτερα. Ενδέχεται να γίνουν αλλαγές στα άτομα με τα οποία συνεργάζεσαι και πολλές φορές οι αλλαγές φέρνουν και καθυστερήσεις. Να είσαι προετοιμασμένη για όλα τα σενάρια και να έχεις στο μυαλό σου τον τελικό στόχο, τον οποίο θα πετύχεις. Είναι πολύ πιθανό αυτές τις ημέρες ο ρομαντισμός σου να σε οδηγήσει σε πολλά και αναπάντεχα έξοδα. Λόγω του φόρτου εργασίας σου, θα προσπαθήσεις να καλύψεις το κενό στο σπίτι με δώρα στα αγαπημένα σου πρόσωπα. Είναι πιο χρήσιμο να αποταμιεύσεις κάποια χρήματα τώρα που μπορείς, παρά να κάνεις περιττές αγορές. Το Σύμπαν μπορεί να φέρει ανεπιθύμητες αλλαγές, για αυτό κινήσου με σύνεση. Με δεδομένο ότι ο πλανήτης Δίας θα επιστρέψει σε ορθή πορεία μετά από πολλούς μήνες, έχεις κάθε λόγο να γιορτάζεις! Επιθυμείς να αποκτήσεις βαθύτερη σχέση με τον αγαπημένο σου και σε αυτό το πρότζεκτ θα «επενδύσεις». Εάν είσαι μόνη σου, θα βρεις το θάρρος να εκφράσεις τα συναισθήματά σου σε ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει πάρα πολύ.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ Είναι η κατάλληλη στιγμή για να οργανώσεις τα επαγγελματικά σου σχέδια. Κλείσε ανοιχτές υποχρεώσεις, ετοιμάσου για τη νέα σεζόν και κάνε επαφές για νέα επαγγελματική στέγη πριν από τις διακοπές σου. Φρόντισε να μην αφήσεις κάτι στη τύχη, αλλά να παρακινήσεις τις θετικές εξελίξεις με την εύνοια που σου δίνουν οι πλανήτες. Κάνεις πολλά έξοδα για την οικογένειά σου, όμως αυτό σε κάνει να νιώθεις καλά. Εξισορρόπησε λίγο την κατάσταση, γιατί ο προϋπολογισμός σου «αναστενάζει» και στο τέλος μόνο εσύ πιέζεσαι. Η ζωή στο σπίτι δεν θα πάψει ποτέ να είναι θορυβώδης για εσένα. Σημασία έχει εσύ να κλείσεις λίγο τα αυτιά σου και να κοιτάξεις και τον εαυτό σου. Η ερωτική σου ζωή θα φωτιστεί από ένα απρόσμενο φως και θα δεις και πάλι τη χαρά ζωγραφισμένη στο πρόσωπο του συντρόφου σου. Δεν ζητάει πολλά, μόνο λίγη περισσότερη σημασία. Το συναρπαστικό αυτής της εβδομάδας είναι ότι θα αποκτήσεις τον απόλυτο έλεγχο στην προσωπική σου ζωή!

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ Να είσαι προσεκτική γιατί οι κακές συμβουλές που θα λάβεις αυτήν την εβδομάδα θα είναι πολλές. Μην ανοίγεσαι πολύ αν κάποιο από τα σχέδιά σου δεν είναι ακόμη ανακοινώσιμο. Κάποιος από τους συνεργάτες σου μπορεί να ζηλεύει την επιτυχία σου, για αυτό να κινηθείς έξυπνα στα εμπόδια που θα συναντήσεις. Μπορεί να χρειαστεί να αλλάξεις δουλειά αυτήν την περίοδο. Μην ανησυχείς, το Σύμπαν σου επιφυλάσσει κάτι καλύτερο. Η δημιουργικότητά σου και η ενέργειά σου σίγουρα δεν θα σε αφήσουν χωρίς έσοδα. Το θέμα είναι να κάνεις τις κατάλληλες κινήσεις για να τα αυξήσεις. Μην αφήσεις τις υποχρεώσεις σου να τις διευθετήσουν άλλοι και μην αφήσεις την αναβλητικότητά σου να σου δημιουργήσει πρόβλημα… Υπάρχει μία αίσθηση ελπίδας στα αισθηματικά σου, παρόλο που δεν βιώνεις την καλύτερη περίοδο στη σχέση σου. Η Αφροδίτη θα φέρει όμορφες εξελίξεις εάν είσαι δεσμευμένη και σίγουρα θα δεις την ερωτική σου ζωή να αλλάζει. Εάν ωστόσο είσαι single δεν φαίνεται να αλλάζουν και πολύ τα πράγματα αυτήν την εβδομάδα. Μην προχωρήσεις σε μία σχέση αν δεν είσαι σίγουρη ότι το θέλεις.

 

ΙΧΘΕΙΣ Τα νέα δεν είναι και τα καλύτερα αυτήν την εβδομάδα. Οι πολλές υποχρεώσεις, σε συνδυασμό με τις καθυστερήσεις ή ακόμη και το ενδεχόμενο μίας απόλυσης σκοτεινιάζουν το τοπίο στα επαγγελματικά σου. Μην εκπλαγείς αν περάσει μια σημαντική προσφορά και τη χάσεις μέσα από τα χέρια σου. Σύντομα τα πράγματα θα αποκατασταθούν. Τα οικονομικά σου θα σε απασχολήσουν και πάλι. Ορισμένες εξελίξεις θα φέρουν αλλαγή στα έσοδά σου από εκεί που δεν το περίμενες. Είναι η κατάλληλη στιγμή να αφήσεις κάτι που δεν σε συμφέρει (όπως π.χ. ένα ακριβό πρόγραμμα συνδρομής σε μία δραστηριότητα που τελικά δεν ακολουθείς). Η αγάπη είναι ένα από τα ομορφότερα συναισθήματα και εσύ είσαι τυχερή που το αισθάνεσαι. Η Αφροδίτη θα συμβάλει μάλιστα να γίνουν καλύτερα τα πράγματα στη σχέση σου και να βελτιωθεί η επικοινωνία σου με τον αγαπημένο σου. Η αγάπη που έχει και εκείνος για εσένα δεν κρύβεται. Τα μικροπροβλήματα που υπάρχουν θα ξεπεραστούν. Αν είσαι single, ένα νέο παράθυρο ευκαιρίας θα ανοίξει μπροστά σου!

Πηγή