Ο πιο μικρός σεφ του κόσμου -Το Facebook του έδωσε για ένα βίντεο 1.800 ευρώ (εικόνα& βίντεο)

Είναι μόλις 6 ετών και κάνει ήδη το επάγγελμα των ονείρων του… Είναι σεφ, έχοντας το δικό του κανάλι στο Youtube, που δημιουργεί ό,τι βλέπει και φαντάζεται.

Το μοναδικό με τον Νιχάλ Ραζ, δεν είναι μόνο πως φορά τη στολή του μάγειρα, αλλά και πως το Facebook του έδωσε για ένα βίντεο 1.800 ευρώ. Ναι, στα 6 του, παίρνει χρήματα για τη δουλειά του!

Ο νεαρός σεφ, που είναι γνωστός με το ψευδώνυμο Kicha, προέρχεται από μια οικογένεια εραστών του φαγητού. Ξεκίνησε το μαγείρεμα όταν ήταν μόλις τεσσάρων, χάρη στη μητέρα του που έχει φούρνο.

Ο πιο μικρός σεφ του κόσμου 2

Στα βίντεο, που έχει αναρτήσει στο κανάλι του στο Youtube, δημιουργεί απλές συνταγές γλυκών, που χρειάζονται ελάχιστο μαγείρεμα.

«Δεν είναι επαγγελματίας», είπε ο πατέρας του στο Mashable. Μετά από σύντομα master class με τη μαμά του, ο «Kicha» ετοιμάζει το πιάτο με τον δικό του τρόπο.

Ξεκίνησε το 2015, με το κανάλι του KichaTubeHD, με τον μπαμπά του να τραβά τα βίντεό του με το iPhone του. Με το πέρασμα των μηνών, το iPhone έδωσε τη θέση του σε επαγγελματική κάμερα, με τον μικρούλη να γίνεται όλο και πιο γνωστός.

Τον Μάιο του 2016, η Facebook επικοινώνησε με τον πατέρα του «Kicha», ζητώντας δικαιώματα από βίντεο του μικρού, στο οποίο έφτιαχνε παγωτό μάνγκο. Η συμφωνία των δύο πλευρών δίνει στον μικρούλη 1.800 ευρώ, την ώρα που το βίντεο έχει φτάσει τις 60.000 προβολές.

Πηγή

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *