Ο Πάνος Βλάχος έχει και Τόλμη και Γοητεία

Xαμόγελα και επιφωνήματα ενθουσιασμό σκόρπισε η είδηση ότι ένας Έλληνας θα παίξει στην θρυλική «Τόλμη και Γοητεία», μία από τις μακροβιότερες και παγκοσμίως γνωστές τηλεοπτικές σειρές.

Το επόμενο βήμα στην καριέρα του ετοιμάζεται να κάνει ο Πάνος Βλάχος, ο οποίος μαζί με την σύντροφό του έχει μετακομίσει στην Αμερική, καθώς ο ίδιος θα συμμετάσχει σε πασίγνωστη ξένη τηλεοπτική σειρά.

Συγκεκριμένα, ο διάσημος ηθοποιός θα έχει τον δικό του ρόλο σε μία από τις μακροβιότερες  παγκοσμίως γνωστές τηλεοπτικές σειρές, στην «Τόλμη και Γοητεία».

Όπως αναφέρει το «Λοιπόν», ο λόγος που επιλέχθηκε γι αυτό τον ρόλο στην «Τόλμη και Γοητεία» είναι η παλαιότερη εμφάνιση του Πάνου στη δραματική καθημερινή σειρά Days Of Our Lives -όπου υποδύθηκε έναν Έλληνα σε μια σειρά επεισοδίων που υποτίθεται ότι εκτυλίσσονται στη χώρα μας.

Say #swat ? 🎥 Classic case of miscast #notatoughguy #poupasrevlaho #shootingday #la #losangeles #potethakaneiksasteria

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Panos Vlahos (@panos_vlahos_official) στις

Το Τόλμη Και Γοητεία, που προβάλλεται από το NBC εδώ και 52 χρόνια, δεν είναι πλέον όπως το γνωρίσαμε την δεκαετία του ’90, καθώς η δράση έχει περάσει στα παιδιά και τα εγγόνια των οικογενειών Forrester και Spectra.

Πηγή

loading...

Αφήστε το σχόλιό σας

comments