Ο Κώστας Λεφάκης εφιστά την προσοχή σας! Αυτό το ζώδιο σήμερα θα περάσει μια απαίσια ημέρα…

Με την Σελήνη σήμερα, στο Ζώδιο των Ιχθύων, είμαστε λίγο περισσότερο αφηρημένοι, συναισθηματικοί, ονειροπόλοι, ευαίσθητοι και λίγο πιο… «στον κόσμο μας».

Ωστόσο, όσο κι αν η προσοχή μας είναι απορροφημένη, η διαίσθηση μας είναι ιδιαίτερα ανεπτυγμένηκαι καλό θα είναι να την εκμεταλλευτούμε!

Ο κορυφαίος αστρολόγος Κώστας Λεφάκης μιλά αναλυτικά για το πως θα περάσει την σημερινή ημέρα το κάθε ζώδιο εφιστώντας την προσοχή σας. (σε κάποιους)

Διαβάστε αναλυτικά παρακάτω:

Κριός 

Γενικά Σήμερα θα έχεις πολλές ανησυχίες μια και διαισθάνεσαι ότι κάτι δεν πάει καλά. Θα έχεις καλές εξελίξεις στη ζωή σου. Αρχίζεις να συνειδητοποιείς πως τελικά είχες ανάγκη τις αλλαγές που έγιναν στη ζωή σου. Θα δεις ότι από εδώ και πέρα θα έρθουν τόσο καλά τα πράγματα που δεν θα το πιστεύεις. Και μην ξεχνάς που και που να ρίχνεις και καμιά ματιά σε φιλικά σου πρόσωπα που έχετε χαθεί. Αισθηματικές Προβλέψεις Η αισιοδοξία που θα έχεις για την σχέση σου σήμερα θα είναι πολύ μεγάλη. Ο ερωτισμός σου θα είναι στα ύψη. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι θα μπορέσεις να κάνεις καινούργια που θα είναι έτσι όπως την ήθελες. Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά Τα επαγγελματικά σου θα έχουν σταθερή πορεία χωρίς ιδιαίτερες διακυμάνσεις. Πρέπει να αποφύγεις να κάνεις άλματα και μην αλλάξεις τίποτε. Τακτοποίησε άμεσα θέματα γραφειοκρατίας, αλλά και θέματα νόμου που έχουν σχέση με τα οικονομικά σου και σε προβληματίζουν εδώ και καιρό.

Ταύρος

Γενικά Η σημερινή ημέρα θα είναι αρκετά καλή και η διάθεσή σου θα είναι σε πολύ καλά επίπεδα. Φρόντισε να δείξεις γενναιοδωρία σε δικά σου άτομα που μπορεί να έχουν την ανάγκη σου. Κάποια οικογενειακά θέματα που μπορεί να σε προβληματίζουν να ξέρεις ότι τώρα είναι η κατάλληλη περίοδος για να δώσεις τις καλύτερες λύσεις. Αισθηματικές Προβλέψεις Απόφυγε σήμερα να κάνεις συζητήσεις με το ταίρι σου για θέματα που μπορεί να σας φέρουν σε αντιθέσεις. Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά Στα επαγγελματικά σου πρέπει να προσέχεις σε αποφάσεις που παίρνεις ή σε καινούργιες συνεργασίες που θέλεις να κάνεις. Στα οικονομικά θα έχεις την τάση να κάνεις πολλά έξοδα. Φρόντισε να βάλεις σωστό προγραμματισμό γιατί μπορεί να βγεις εύκολα εκτός προϋπολογισμού.

Δίδυμος

Γενικά Η σημερινή ημέρα ξεκινάει σε μια ατμόσφαιρα δυναμισμού και αποφασιστικότητας. Μπορείς να πάρεις σημαντικές αποφάσεις που αφορούν σε θέματα που καθυστερούν από το παρελθόν. Μην κάνεις βιαστικές κινήσεις για να δώσεις γρηγορότερες λύσεις. Έχεις πολλές δυνατότητες για να ξεπεράσεις οποιοδήποτε πρόβλημα παρουσιαστεί. Αισθηματικές Προβλέψεις Η σχέση σου θα μπορέσει να πάει καλύτερα αν έχεις περισσότερη διαλλακτικότητα και δεν έχεις τόσο άγχος με άλλες υποθέσεις που σε απασχολούν. Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά Σήμερα θα μπορέσεις να διορθώσεις πολλές καθυστερημένες και προβληματικές καταστάσεις που αφορούν τα επαγγελματικά σου. Στα οικονομικά σου πρέπει να κινηθείς με πολύ σύνεση γιατί έχεις βγει ήδη εκτός προϋπολογισμού.

Καρκίνος

Γενικά Θα βγουν στην επιφάνεια κάποιες υποθέσεις που θα χρειαστούν άμεσες λύσεις. Κινήσου με πολλή μεθοδικότητα, χωρίς να κάνεις βιαστικές κινήσεις αν θες να βγεις από το αδιέξοδο. Κοίτα να κρατήσεις χαμηλούς τόνους και να μην χάσεις την ψυχραιμία σου ότι κι αν σου προκύψει. Θα καταφέρεις να υλοποιήσεις πολλά από τα σχέδιά σου. Αισθηματικές Προβλέψεις Και σήμερα θα είσαι μέσα στις υποχρεώσεις και στις καθημερινές ευθύνες που αγχώνεις το ταίρι σου και δεν του αφιερώνεις όσο χρόνο θα έπρεπε στην σχέση σου. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι η Αφροδίτη που είναι στο ζώδιο σου δίνει όλα τα καλά της για να κάνεις την καλύτερη γνωριμία. Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά Πολλά επαγγελματικά θέματα που καθυστερούσαν ή σε προβλημάτιζαν, τώρα θα αρχίζουν να βρίσκουν τις λύσεις τους με τον καλύτερο τρόπο. Στα οικονομικά σου δεν είναι άσχημα τα πράγματα. Φρόντισε να κινηθείς ανάλογα για να μπορέσεις να αυξήσεις τα έσοδα σου.

Λέων

Γενικά Σήμερα πρέπει να επιδείξεις μεγάλη συνέπεια στις υποχρεώσεις που έχεις αναλάβει. Θα έχεις πολύ δυναμισμό και θα μπορείς να πετυχαίνεις τα πάντα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Κινήσου με πολλή αποφασιστικότητα και απόκτησε αυτά που θέλεις ώστε να φτάσεις γρηγορότερα στην επιτυχία. Οι δυσκολίες που είχες στο παρελθόν έχουν περάσει και θα νιώσεις πολύ καλύτερα. Αισθηματικές Προβλέψεις Η σχέση σου είναι σε πολύ καλό δρόμο και πολλές προβληματικές καταστάσεις έχουν ισορροπήσει. Μπορείς να μιλήσεις για την πορεία της σχέσης σου. Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά Τα επαγγελματικά σου θα μπουν σε μια πορεία πολύ καλή. Μπορείς να βάλεις σε δράση τα σχέδια που έχεις από τα παρελθόν. Στα οικονομικά σας θα τα πας πολύ καλύτερα από πριν. Προτάσεις που θα σου κάνουν για να αυξήσεις τα έσοδα σου πρέπει να τις δεις με σοβαρότητα.

Παρθένος

Γενικά Φρόντισε σήμερα να εξισορροπήσεις λίγο τα πράγματα και μην αφήνεις να σε καταβάλλει το άγχος για τις διάφορες υποχρεώσεις που μπορεί να έχεις στην καθημερινότητα. Οι πλανήτες θα είναι πολύ ευνοϊκοί με το ζώδιό σου και θα καταφέρεις να τακτοποιήσεις πολλά θέματα που μπορεί να ήταν σε στασιμότητα. Η δυναμικότητα σου σήμερα θα είναι αναμφισβήτητη και θα καταπλήξεις τον περίγυρό σου. Αισθηματικές Προβλέψεις Στην σχέση σου υπάρχουν μερικά πράγματα που δεν σου αρέσουν. Μήπως θα έπρεπε κάποια στιγμή να μιλήσεις με το ταίρι σου και να βάλεις μερικά θέματα στην σειρά τους; Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά Στα επαγγελματικά σου πρέπει να προσέχεις γιατί θα έχεις εντάσεις, αλλά και πολλά προβλήματα που δεν τα περίμενες. Τα οικονομικά σου θα σε προβληματίσουν αρκετά αφού δεν είναι στην καλύτερη τους κατάσταση. Φρόντισε να αποφύγεις να κάνεις περιττά έξοδα.

Ζυγός

Γενικά Σήμερα καλύτερα να αποφύγεις να δώσεις αναβολές σε θέματα που πρέπει να λυθούν άμεσα γιατί στο μέλλον αυτό μπορεί να σου δημιουργήσει πρόβλημα. Αν οργανωθείς καλύτερα και επιδιώξεις να συνεργαστείς με άτομα που θέλουν το καλό σου μπορείς να πετύχεις αυτό που θέλεις. Θα γίνουν κάποιες αλλαγές που θα σε χαροποιήσουν πάρα πολύ. Αισθηματικές Προβλέψεις Φρόντισε σήμερα να μιλήσεις με το ταίρι σου και να του πεις για όλες τις ανησυχίες που μπορεί να έχεις στην καθημερινότητα σου. Θα νιώσεις καλύτερα ψυχικά. Και αν δεν έχεις ταίρι η Αφροδίτη που είναι στον Καρκίνο έχει φτιάξει την διάθεση και ο ρομαντισμός σου ξεχειλίζει. Θα έρθει και η γνωριμία που περιμένεις. Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά Τα επαγγελματικά σου αρχίζουν και μπαίνουν σε μια πολύ καλή σειρά. Πρέπει να προσπαθήσεις να συνεργαστείς για να μπορέσεις να υλοποιήσεις τα σχέδια που έχεις. Μην πάρεις οικονομικά ρίσκα σήμερα. Μπορείς να τακτοποιήσεις οικονομικές εκκρεμότητες που έχεις από το παρελθόν.

Σκορπιός 

Γενικά Σήμερα κοίτα να περάσεις ήρεμα χωρίς να εκνευριστείς από κάποια πράγματα που θα μάθεις και δεν έχουν καμία σημασία για σένα. Πρόσεξε να μην ξεφύγεις από τους στόχους σου ώστε να μπορέσεις να φτάσεις πιο άμεσα στην επιτυχία που θέλεις. Μίλησε με δικά σου άτομα η συμβουλή τους μπορεί να σε βγάλει από το αδιέξοδο και να σε εξυψώσει ηθικά. Αισθηματικές Προβλέψεις Η σχέση σου είναι σε πολύ καλή κατάσταση, αρκεί να κρατήσεις τον εκνευρισμό σου γιατί η ψυχολογία σου δεν θα είναι και πολύ καλή. Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά Στην δουλειά σου πρέπει να προσέχεις σε αποφάσεις που παίρνεις. Συμφωνίες, συνεργασίες αλλά και γραφειοκρατικά θέματα, ευνοούνται. Στα οικονομικά απόφυγε να κάνεις αγορές γιατί θα παρασυρθείς σε άσκοπα έξοδα. Οικονομικές συναλλαγές ευνοούνται.

Τοξότης

Γενικά Οι πλανήτες είναι πολύ ευνοϊκοί μαζί σου και σε οδηγούν κατευθείαν στο δρόμο για την επιτυχία. Φρόντισε να εξωτερικεύεις τα αισθήματά σου περισσότερο ώστε τα αγαπημένα σου πρόσωπα να έχουν τη δυνατότητα να σε βοηθήσουν σε θέματα που μπορεί να σε απασχολούν αυτή την περίοδο. Θα παρουσιαστούν ευκαιρίες που δεν τις περίμενες. Αισθηματικές Προβλέψεις Φρόντισε τώρα που το πλανητικό σκηνικό σε ευνοεί να ξεκαθαρίσεις κάποια προβλήματα που μπορεί να έχεις στην σχέση σου. Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά Στην δουλειά σου φρόντισε να μην φορτίζεσαι και να μην πάρεις σημαντικές αποφάσεις που αφορούν το μέλλον. Στα οικονομικά πρέπει να μπεις σε πρόγραμμα σε σχέση με προβλήματα του παρελθόντος. Γραφειοκρατικά θέματα ευνοούνται.

Αιγόκερως

Γενικά Το πεπρωμένο φυγείν αδύνατον. Ότι και να κάνεις αυτό που είναι να γίνει θα γίνει αφού είναι γραμμένο. Οπότε μην επηρεάζεσαι αρνητικά από τίποτα, ψηλά το κεφάλι και προχωράς. Οι ιδέες που έχεις είναι πολύ καλές και θα σε οδηγήσουν στην επιτυχία που περιμένεις, Προσπάθησε να χαλαρώσεις με αγαπημένα πρόσωπα που τον τελευταίο καιρό έχεις ξεχάσει μέσα στην δίνη των υποχρεώσεων της καθημερινότητας. Αισθηματικές Προβλέψεις Μπορείς σήμερα στην σχέση σου να κάνεις ξεκαθαρίσματα που θέλεις εδώ και πολύ καιρό. Απόφυγε να εκνευριστείς και να πεις λόγια που δεν πρέπει. Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά Τα επαγγελματικά σου αρχίζουν και καλυτερεύουν. Σήμερα πρέπει να προσέχεις σε συνεργασίες που θα κάνεις και συμφωνίες που θα κλείσεις. Στα οικονομικά μπορείς να κάνεις κινήσεις για να αυξήσεις τα έσοδα σου. Οικονομικές συμφωνίες και γραφειοκρατικά ευνοούνται.

Υδροχόος

Γενικά Κάποια γεγονότα που θα συμβούν μπορεί να χαλάσουν την ψυχική σου ηρεμία. Ανήκεις στα ζώδια που έχουν πολύ δυναμισμό και μπορούν να αντεπεξέρχονται με τον καλύτερο τρόπο. Άρχισε να κάνεις σχέδια για το μέλλον γιατί οι ιδέες που έχεις θα σε φτάσουν πολύ γρήγορα στην επιτυχία. Αισθηματικές Προβλέψεις Σήμερα φρόντισε να έρθεις πιο κοντά στο ταίρι σου και να νιώσετε και οι δύο καλύτερα. Ο ερωτισμός σου αλλά και η γοητεία σου θα είναι στα ύψη τους. Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά Στα επαγγελματικά σου θα τα πας πάρα πολύ καλά. Μπορείς να κάνεις καινούργια ξεκινήματα και συνεργασίες. Στα οικονομικά τα έξοδα που έχεις συνεχίζουν και να προσπαθείς για άλλη μια φορά να καλύψεις τις υποχρεώσεις. Θα σου κάνουν προτάσεις για να αυξήσεις τα έσοδα σου.

Ιχθύς 

Γενικά Μην σταματάς τις προσπάθειες σε αυτά που κάνεις γιατί είσαι πολύ κοντά στους στόχους σου. Οι δυσκολίες του παρελθόντος έχουν περάσει πια κι από εδώ και πέρα μπορείς να κάνεις καινούργια σχέδια για να εξασφαλίσεις ένα καλύτερο μέλλον. Θα δεχτείς τον θαυμασμό των δικών σου ατόμων και θα αντλήσεις μεγάλη χαρά από αυτό. Αισθηματικές Προβλέψεις Στην σχέση σου τα πράγματα πηγαίνουν αρκετά καλά αλλά για να πάνε ακόμη καλύτερα φρόντισε να εξωτερικευτείς περισσότερο στο ταίρι σου. Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά Στην δουλειά σου θα τα πας πολύ καλά. Μπορείς να κάνεις τις αλλαγές που θέλεις όπως και να τακτοποιήσεις και θέματα που ακόμη καθυστερούν. Τα οικονομικά σου θα αρχίσουν να ισορροπούν και θα μπορέσεις να αυξήσεις τα έσοδα σου. Πηγή