Νέα διακοπή στη δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη -Ο Σπύρος Μπιμπίλας πέταξε λαχεία στη δικηγόρο του ηθοποιού - Idiva.gr

Νέα διακοπή στη δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη -Ο Σπύρος Μπιμπίλας πέταξε λαχεία στη δικηγόρο του ηθοποιού

Για δεύτερη φορά το Μεικτό Ορκωτό Δικαστήριο με κατηγορούμενο τον Πέτρο Φιλιππίδη οδηγήθηκε σε διακοπή, μετά από επεισόδιο ανάμεσα στον Σπύρο Μπιμπίλα και στη δικηγόρο του ηθοποιού.

Αυτή τη φορά οι τόνοι ανέβηκαν κατά την εξέταση του μάρτυρα Σπύρου Μπιμπίλα από την συνήγορο υπεράσπισης του Πέτρου Φιλιππίδη, Κική Πακιρτζίδου.

Η συνήγορος υπεράσπισης αμφισβήτησε την αξιοπιστία του μάρτυρα, επιδεικνύοντας στο δικαστήριο μία συνέντευξή του ως προέδρου του ΣΕΗ, στην οποία έλεγε ότι σωστά ο Πέτρος Φιλιππίδης βρίσκεται στη φυλακή.

Τότε ο Σπύρος Μπιμπίλας άρχισε να φωνάζει και αποκάλυψε στο δικαστήριο πως τον περασμένο Οκτώριο είχε συναντηθεί μαζί της στη Θεσσαλονίκη και του έκανε το τραπέζι.

Μπιμπίλας: Η δικηγόρος του Φιλιππίδη με κάλεσε σε τραπέζι, μου πήρες πάστες και λαχεία «Θέλετε να δείτε την αξιοπιστία μου; Με κάλεσε και μου έκανε το τραπέζι. Μου παρήγγειλε φαγητά και πάστες και στο τέλος μου αγόρασε και δύο λαχεία, ενώ εγώ δεν ήθελα», ανέφερε ο μάρτυρας σε υψηλούς τόνους βγάζοντας από την τσέπη του παντελονιού του τα λαχεία.

Η κα Πακιρτζίδου άρχισε να εξηγεί στο δικαστήριο ότι τον κάλεσε για να του εξηγήσει ότι με τη στάση του παραβιάζει το τεκμήριο αθωότητας του κατηγορούμενου.

Πέταξε τα λαχεία στην δικηγόρο του Πέτρου Φίλιππίδη, μέσα στο δικαστήριο ο Μπιμπίλας Τότε ο Σπύρος Μπιμπίλας εμφανώς φορτισμένος κατέβηκε από το βήμα του μάρτυρα, πέταξε προς την πλευρά της κας Πακιρτζίδου τα λαχεία και βγήκε από τη δικαστική αίθουσα, με την πρόεδρο να ανακοινώνει νέα διακοπή και να σχολιάζει πως όλο αυτό γίνεται επειδή στο ακροατήριο υπάρχουν δημοσιογράφοι.

Νωρίτερα το δικαστήριο είχε διακόψει ξανά καθώς υπήρχε αντιπαράθεση μεταξύ του Σπύρου Μπιμπίλα και της συζύγου του Πέτρου Φιλιππίδη, Ελπίδας Νίνου. Ο κ. Μιμπίλας ισχυρίστηκε ότι η κυρία Νίνου του είχε πει ότι ο Πέτρος Φιλιππίδης είχε σχέση και με την κοπέλα του γιου του, προκαλώντας την οργή της κυρίας Νίνου που το διέψευσε και ακολούθησε έντονη αντιπαράθεση. H xθεσινή κατάθεση πάντως του Σπύρου Μπιμπίλα ήταν καταπέλτης για τον Πέτρο Φιλιππίδη.

Πηγή: iefimerida.gr