Μισθός αξιοζήλευτος: Τόσα παίρνουν οι παίκτριες του «My Style Rocks» για να εμφανίζονται στην εκπομπή

Τα κέρδη των παικτριών του ριάλιτι μόδας του ΣΚΑΪ έρχονται ξανά στο προσκήνιο.

Την προηγούμενη εβδομάδα ο Στέλιος Κουδουνάρης έθεσε στον αέρα του «My Style Rocks» το ζήτημα της πληρωμής των κοριτσιών, όντας φανερά συγχυσμένος που ένα εξ αυτών επέλεξε να εμφανιστεί με το ίδιο φούτερ λέγοντας πως… απευθύνεται στις γυναίκες που δεν μπορούν να ξοδεύουν συνεχώς χρήματα για ρούχα.

Κάτι εντελώς άτοπο, αν σκεφτούμε πως όλες τους παίρνουν ένα σεβαστό ποσό κάθε εβδομάδα για να αγοράζουν τα ρούχα με τα οποία θα εμφανίζονται.

Κάτι που -αξίζει να σημειωθεί- οι περισσότερες δεν κάνουν, καθώς έχουν κλείσει συμφωνίες με μαγαζιά για promo, με αποτέλεσμα και τα ρούχα τους να βρίσκουν και τα χρήματα της παραγωγής να τους μένουν.

Για τι ποσά μιλάμε, όμως;

Όπως έγινε γνωστό από τον περσινό κύκλο, κάθε εβδομάδα τα κορίτσια λαμβάνουν το ποσό των 500 ευρώ, κάτι που μεταφράζεται σε 2.000 ευρώ τον μήνα, αν καταφέρουν να μείνουν στο παιχνίδι και να μην αποχωρήσουν αμέσως.

Μισθός αξιοζήλευτος: Τόσα παίρνουν οι παίκτριες του «My Style Rocks» για να εμφανίζονται στην εκπομπή

Αυτό όμως, είναι μόλις ένα μέρος χρημάτων για τη νικήτρια του κάθε Gala, καθώς σε εκείνη την περίπτωση προστίθενται άλλα 2.500 ευρώ στον λογαριασμό της. Σα να λέμε ότι μία παίκτρια που έχει συμπληρώσει μήνα και κερδίσει έστω ένα από τα τέσσερα Gala του μήνα, έχει βγάλει 4.500 ευρώ μέσα σε 30 ημέρες. Αν κερδίσει και δεύτερο, φτάνει στις 7.000 ευρώ.

Αναρωτιέστε ακόμα για ποιο λόγο οι συμμετοχές έχουν ξεπεράσει κάθε προσδοκία;

Πηγή