Μελέτης Ηλίας: Μιλά ανοιχτά για τη σχέση Τσιμιτσέλη-Γερονικολού: «’Ήξερα ότι… »

Με τη Βάσω Λασκαράκη παίζουν μαζί στη σειρά το Σόι Σου εδώ και τέσσερα χρόνια.

Με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη συμπρωταγωνιστούσαν στην ταινία Bachelor 2- μάλιστα μαζί τους έπαιζε και η Κατερίνα Γερονικολού, που σύμφωνα με τα δημοσιεύματα είναι η νέα σύντροφος του Γιάννη. Ο Μελέτης Ηλίας μιλά για τη σχέση του με το πρώην ζευγάρι, με τους οποίους είναι και κουμπάροι.

Η φημολογούμενη σχέση του Γιάννη με την Κατερίνα Γερονικολού –επειδή συμμετέχετε όλοι στο Bachelor– σε έχει φέρει ποτέ σε δύσκολη θέση;

Μέχρι να αποκαλυφθεί –γιατί η Βάσω είναι κλειστός άνθρωπος και δεν ανοίγεται εύκολα–, ήμουν ενήμερος για τα προβλήματα που είχε στο γάμο της αλλά δεν ήξερα λεπτομέρειες, δεν ήξερα τι μπορεί να συμβαίνει. Έχουν ένα παιδί και το διαζύγιο δεν τους αφαιρεί την ιδιότητα των γονιών. Όπως και να είναι, πρέπει να φαίνονται χαρούμενοι απέναντι στο παιδί τους. Το διαζύγιο ήταν ήρεμο. Δεν υπήρξαν σκοτωμοί και διαμάχες, πράγμα άσχημο γιατί συνήθως την πληρώνουν τα παιδιά. Πάντως, δεν με έφερε τίποτα σε δύσκολη θέση.

Έχει υπάρξει μέχρι σήμερα κάποιο δημοσίευμα που να αφορά εσένα και να σε έχει ενοχλήσει;

Το γεγονός ότι μπήκα στη σόουμπιζ ως έγγαμος με δύο παιδιά, με αποτέλεσμα να μην έχει υπάρξει κανένα gossip γύρω από την προσωπική μου ζωή, με κάνει να σκέφτομαι ότι για να είσαι σε ένα εξώφυλλο δεν φτάνει μόνο η δουλειά σου. Πρέπει να «πουλήσεις» και με έναν άλλον τρόπο. Υπάρχουν άνθρωποι που το επιζητούν με οποιοδήποτε τίμημα. Εγώ στάθηκα τυχερός. Δεν χρειάστηκε, δηλαδή, να πουλήσω τη βάφτιση του γιου μου για να είμαι στα πράγματα.

Έχεις νιώσει ποτέ το άγχος ότι χάνεις στιγμές των παιδιών σου;

Έχει τύχει να έχει γενέθλια η Κοραλένια, να είμαι στο θέατρο και να σβήνουμε την τούρτα μέσωskype. Αυτό σου δημιουργεί τύψεις. Ή όταν με πήρε η γυναίκα μου για να μου πει ότι ο Δημητράκης είπε «μαμά» και ήμουν στο γύρισμα. Είναι δύσκολο γιατί σκέφτεσαι ότι αυτό δεν θα ξανάρθει.

Διαβάστε όλη τη συνέντευξη στο People, που κυκλοφορεί αυτή την Κυριακή, μαζί με το Πρώτο Θέμα.

Πηγή