Μαυροφορεμένη γυναίκα με κομμένο κεφάλι παιδιού σε σταθμό του μετρό της Μόσχας

Μαυροφορεμένη γυναίκα με κομμένο κεφάλι παιδιού σε σταθμό του μετρό της Μόσχας

Μια γυναίκα ντυμένη στα μαύρα, κρατώντας στο χέρι της αντικείμενο που θεωρείται ότι ήταν κομμένο κεφάλι παιδιού συνελήφθη κοντά σε σταθμό μετρό στη Μόσχα.

Όπως μετέδωσε το Russia Today, η γυναίκα φώναζε ότι «είναι τρομοκράτης» και απειλούσε ότι θα ανατιναχτεί. «Το τέλος του κόσμου έρχεται…είμαι ο θάνατός σας…μισώ τη δημοκρατία…είμαι τρομοκράτης» φώναζε, λέγοντας ότι την έχουν καταραστεί και έχει καταστραφεί πολλές φορές.

Σύμφωνα με ρωσικά ΜΜΕ, το θύμα φέρεται να ήταν κορίτσι ονόματι Νάστια Μ. Μετά τον (φερόμενο) φόνο, η γυναίκα πήγε σε σταθμό του μετρό, όπου τη σταμάτησε αστυνομικός. Αμέσως έβγαλε το κεφάλι από την τσάντα της και άρχισε να φωνάζει πως είχε σκοτώσει το παιδί.

Η γυναίκα συνελήφθη από την αστυνομία, ενώ αργότερα ανακοινώθηκε ο εντοπισμός του πτώματος ενός τρίχρονου παιδιού μετά την κατάσβεση πυρκαγιάς σε πολυκατοικία της Μόσχας. , Σύμφωνα με το Russia Today, πρόκειται για γυναίκα κοντά στα 40, από χώρα της κεντρικής Ασίας. Φέρεται να περίμενε να φύγουν οι γονείς του παιδιού από το διαμέρισμα, και στη συνέχεια να το σκότωσε και να έβαλε φωτιά.

Σημειώνεται πως νωρίτερα τη Δευτέρα, υπήρξαν αναφορές για εντοπισμό του αποκεφαλισμένου πτώματος ενός παιδιού κατά την κατάσβεση πυρκαγιάς στη Μόσχα. Το παιδί ήταν 3-4 ετών, σύμφωνα με το Interfax, το οποίο επικαλείται πηγές.

Κατά το LifeNews, πρόκειται για την Γκουλχέχρα Μπομποκούλοβα από το Ουζμπεκιστάν, η οποία φέρεται να διέπραξε τον φόνο λόγω απιστίας του συζύγου της, χωρίς όμως να έχει αποσαφηνιστεί το πώς το παιδί συνδεόταν με αυτόν.