Μανίκας – Γελεβεσάκη: Η απιστία έφερε τον χωρισμό! Με ποια την απάτησε πριν μπει στο My Style Rocks!

Αποκάλυψη τώρα!

Τον Οκτώβρη του 2014 ο Γιώργος Μανίκας και η Έλλη Γελεβεσάκη ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας, σχεδόν ένα χρόνο μετά τον πολιτικό τους γάμο.

Την ίδια μέρα βαπτίστηκε και ο μονάκριβος γιος τους και πήρε το όνομα Άγγελος – Ιωάννης. Η τελετή ήταν μαγευτική και οι επώνυμοι καλεσμένοι δεν σταμάτησαν να θαυμάζουν τον έρωτα και την ευτυχία που ήταν ζωγραφισμένοι στα μάτια του ζεύγους.

Ήταν όντως ένας πολύ μεγάλος έρωτας, ένας έρωτας που, όμως, πλέον έσβησε στην πορεία του χρόνου καθώς το ζευγάρι πριν λίγες μέρες, μετά από τρία χρόνια γάμου, ανακοίνωσε το διαζύγιο του.

Από τον Ιούλιο του 2016 οι φήμες για το ζευγάρι φούντωναν όλο και περισσότερο, επιμένοντας ότι τα πράγματα στο γάμο του ζευγαριού δεν πήγαιναν τόσο καλά. Η Έλλη ποστάροντας solo φωτογραφίες στους λογαριασμούς της στα social media τραβούσε ακόμη περισσότερο την προσοχή. Η τελευταία σπίθα για να πάρουν φωτιά οι φήμες ήταν όταν σε κάποιες ήδη ανεβασμένες φωτογραφίες του η ετικέτα του Γιώργου Μανίκα ξαφνικά “αφαιρέθηκε”.

Αυτό ήταν η αφορμή για να ανοίξουν πολλά στόματα και να αρχίσουν οι εικασίες για τρίτο πρόσωπο στον γάμο του ζευγαριού. Άνθρωποι από το κοντινό τους περιβάλλον που ήξεραν καλά πρόσωπα και καταστάσεις έκαναν ευθέως λόγο για απιστίες που οδήγησαν το ζευγάρι στα άκρα. Σύμφωνα με τους ίδιους ανθρώπους η Έλλη ήταν εκείνη που “έφυγε” πρώτη από την σχέση καθώς ο Μανίκας αποδείχτηκε λίγο “ατακτούλης”. Παρά, βέβαια, τις προσπάθειες που έκανε έπειτα ο Γιώργος για να ξανα φτιάξει τα πράγματα φαίνεται ότι της Έλλης της έκατσε βαριά η απιστία, το κλίμα δεν την σήκωνε και αποφάσισε να την κάνει.

Η Έλλη πλέον διαμένει στο σπίτι στο οποίο έμενε το ζευγάρι παλιά, μαζί με τον γιό της Άγγελο, στον Άλιμο!

Πλέον η ίδια όχι μόνο έχει ξεπεράσει το συμβάν, αλλά κάνει μια νέα αρχή στη ζωή της αφού από χτες τη βλέπουμε στο My Style Rocks 2! Μπράβο βρε Έλλη!

Πηγή