«Κόβεται» η εκπομπή Spata Live (βίντεο)

«Κόβεται» η εκπομπή Spata Live (βίντεο)

Το ανακοίνωσαν οι ίδιοι οι παρουσιαστές

 Δημήτρης Ουγγαρέζος και Μαίρη Συνατσάκη ανακοίνωσαν πριν από λίγο στον αέρα της εκπομπής τους ότι το Spata Live θα ρίξει αυλαία τέλη Φεβρουαρίου. Οι ιθύνοντες του Αμαρουσίου ανακοίνωσαν επίσημα σήμερα, στους παρουσιαστές, λίγο πριν βγουν στον αέρα, ότι η εκπομπή θα σταματήσει.

Μάλιστα, Δημήτρης Ουγγαρέζος και Μαίρη Συνατσάκη ζήτησαν από τα στελέχη του Αnt1 να το μεταφέρουν οι ίδιοι στους τηλεθεατές που θα είναι συντονισμένοι στην εκπομπή τους, όπως και έγινε.

«Έχετε συνηθίσει να ακούτε από εμάς αλήθειες. Λίγο πριν την έναρξη της εκπομπής, ούτε πριν μία εβδομάδα, ούτε πριν από ένα μήνα όπως έχει γραφτεί, ενημερωθήκαμε ότι αυτό το όμορφο ταξίδι που λέγεται This is Spata live έρχεται προς το τέλος του σε δύο εβδομάδες. Σας ευχαριστούμε πολύ για τα νούμερα τηλεθέασης που μας δώσατε, ήταν διαρκώς αυξανόμενα και ήταν διαρκώς επάνω από το ομοειδές προϊόν του ανταγωνισμού. Ωστόσο, οι εποχές είναι τέτοιες, τόσο πιεστικές, δε δίνουν σε ένα κανάλι που κάνει πρωταθλητισμό όπως είναι ο Αντ1 το χρόνο που χρειάζεται σε εκπομπές σαν και τη δική μας να χτιστούν σε μια ζώνη που δεν υπήρχε ποτέ. Όμως και μόνο γι’ αυτό το 13-14% από το μηδέν, σας ευχαριστούμε πολύ!», είπε χαρακτηριστικά ο Δημήτρης Ουγγαρέζος και ευχαρίστησε τους συνεργάτες του.

Στη συνέχεια, η Μαίρη Συνατσάκη, τόνισε ότι δεν αποχαιρετούν σήμερα το τηλεοπτικό κοινό, αλλά στις 26 Φεβρουαρίου.

Δείτε το βίντεο:

[su_spacer]

[su_youtube_advanced url=”https://www.youtube.com/watch?v=hLSOyy8K414″]