Κηδεία Χρήστου Μουλά: Κατέρρευσε η εγκυμονούσα σύζυγος του νεκρού πιλότου! Δεν άντεξε να δει την ταφή και αποχώρησε - Idiva.gr

Κηδεία Χρήστου Μουλά: Κατέρρευσε η εγκυμονούσα σύζυγος του νεκρού πιλότου! Δεν άντεξε να δει την ταφή και αποχώρησε

Σήμερα δίνεται το τελευταίο αντίο στον άτυχο κυβερνήτη του Canadair, Χρήστου Μουλά, που έπεσε κατά την επιχείρησή του να σβήσει τα πύρινα μέτωπα στην Κάρυστο. Η κάμερα του Youweekly.gr ήταν εκεί.

Τραγικές φιγούρες οι οικογένεια και η εγκυμονούσα σύζυγος του Χρήστου. Όπως, μάλιστα, ανέφερε χαρακτηριστικά η δημοσιογράφος της ΕΡΤ, Ευτυχία Πενταράκη, η σύζυγος του αποχώρησε από την εκκλησία πριν την ταφή.

Τι συνέβη με την σύζυγο του Χρήστου Μουλά

«Στις 09:00 ακριβώς έφτασε στην εκκλησία η σορός του Χρήστου Μουλά σκεπασμένη με την γαλανόλευκη σημαία. Η οικογένεια βρισκόταν ήδη από νωρίς το πρωί στο προαύλιο χώρο της εκκλησίας και περίμενε για τελευταία φορά να αποχαιρετήσει το παιδί τους. Η σύζυγος τώρα του Χρήστου Μουλά έφυγε μετά από την σύσταση του γιατρού της καθώς περιμένει το πρώτο τους παιδί, της συνέστησε να φύγει από εδώ για να μην έτσι συγκινηθεί πολύ και κινδυνεύσει και η κύηση», είπε χαρακτηριστικά, μεταξύ άλλων, η δημοσιογράφος της ΕΡΤ.

Υπενθυμίζουμε ότι όπως έγινε γνωστό το πρωί της Πέμπτης 27/7, όταν πήρε τον λόγο ο πρόεδρος της Βουλής Κωνσταντίνους Τασούλας, το ελληνικό Κοινοβούλιο θα υιοθετήσει το αγέννητο παιδί του σμηναγού Χρήστου Μουλά. Ο κ. Τασούλας θύμισε ότι αυτή είναι μία τακτική που ισχύει από την εποχή που ήταν πρόεδρος της Βουλής ο Απόστολος Κακλαμάνης.

Τι σημαίνει αυτό; Η ανατροφή του μέχρι και το 25ο χρόνο της ηλικίας του θα καλύπτεται ως ένα βαθμό από ένα χρηματικό μηνιαίο ποσό που θα του δίνει η Βουλή.

Πηγή: