Κατέρρευσε ο πατέρας της Άρτεμις: Στο Ανθρωποκτονιών η υπόθεση – Όλα έρχονται στο φως 2 χρόνια μετά - Idiva.gr

Κατέρρευσε ο πατέρας της Άρτεμις: Στο Ανθρωποκτονιών η υπόθεση – Όλα έρχονται στο φως 2 χρόνια μετά

Ένας νέος κύκλος ερευνών μόλις άνοιξε στην υπόθεση της 19χρονης Άρτεμις από το Κορωπί, τα ίχνη της οποίας χάθηκαν πριν από περίπου δύο χρόνια.

Σε θρίλερ δίχως τέλος έχει εξελιχθεί η υπόθεση εξαφάνισης της 19χρονης Άρτεμις από τον Κορωπί τα ίχνη της οποίας χάθηκαν στις 16 Οκτωβρίου 2020.

Την υπόθεση χειρίζεται το Τμήμα Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής που έχει ανοίξει νέο κύκλο ερευνών για την υπόθεση.

Μία μαρτυρία στην εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη «Φως στο Τούνελ» που ανέφερε ότι η Άρτεμις εθεάθη στην πόλη Γκέτεμποργκ της Σουηδίας αναπτέρωσε και πάλι την ελπίδα της οικογένειάς της, που συνεχίζει να την ψάχνει.

Η κατάθεση της νέας μάρτυρα για την εξαφάνιση της Άρτεμις έχει σταλεί στις ελληνικές αρχές

Ο δικηγόρος της οικογένειας, Τάσος Ντούγκας, μαζί με τον αδελφό της κοπέλας, ταξίδεψαν στη Σουηδία για να συναντήσουν τη μάρτυρα. Το προξενείο με τη σειρά του ενημέρωσε τις τοπικές Αρχές και έτσι κλήθηκε η γυναίκα για να καταθέσει. Η κατάθεσή της έχει σταλεί μέσω Interpol στις ελληνικές Αρχές. Μέχρι στιγμής, δεν έχει προκύψει κάτι νεότερο.

Μιλώντας ο δικηγόρος της οικογένειας στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», έκανε λόγο για λάθη και παραλείψεις από την πλευρά της Αστυνομίας.

«Η Πολιτεία μάς έχει ξεχάσει. Η έρευνα έχει γίνει όλη από την οικογένεια», επισήμανε ο πατέρας της.

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί όλα όσα είπε ο πατέρας της Άρτεμις

Πηγή;