Κατερίνα Παπουτσάκη: Οι γυμνόστηθες φωτογραφίες

Κατερίνα Παπουτσάκη: Οι γυμνόστηθες φωτογραφίες της για τις οποίες προχώρησε σε μηνύσεις και η αποκάλυψη για τα παπαρατσικά

Πριν από λίγες μέρες, καλεσμένη στο Φ + Μ Live, η Κατερίνα Παπουτσάκη μίλησε στη Μαρία Μπακοδήμου και τον Φώτη Σεργουλόπουλο για ένα περιστατικό πριν χρόνια, με παπαράτσι που της είχαν επιτεθεί φραστικά γιατί εκείνη αρνούνταν να τη φωτογραφίσουν. Αναρωτιέμαι αν όλα αυτά που είχε περάσει στο παρελθόν ώθησαν την ίδια και το σύζυγό της να επιλέξουν να παντρευτούν στη Δονούσα.

«Ήταν ένα μέρος που μας άρεσε πολύ, θεωρούσαμε πως θα είναι όλα πιο προστατευμένα, αλλά ακόμα και εκεί ήρθαν παπαράτσι. Μάλιστα ήταν πολύ αστείο, γιατί υπήρχε ένας άνθρωπος που φωτογράφιζε μέσα στην εκκλησία και ο ένας νόμιζε πως ήταν από την οικογένεια του άλλου, ενώ τελικά ήταν ένας άγνωστος που έβγαζε φωτογραφίες για κάποιο περιοδικό! Υπάρχουν φωτογραφίες μέσα από την εκκλησία που όλοι φαινόμαστε ήρεμοι και κανένας δεν αντιδρά, γιατί νομίζαμε πως ο άνθρωπος που μας φωτογράφιζε είναι καλεσμένος μας. Όταν το κατάλαβα, προσπάθησα να του πάρω τις φωτογραφίες, αλλά είχε ήδη στείλει κάποιες στο περιοδικό με το οποίο συνεργαζόταν» διηγείται η Κατερίνα. Βέβαια, της έχουν συμβεί και πολύ χειρότερα, και μάλιστα είχε προχωρήσει σε μηνύσεις.

«Πριν από δέκα περίπου χρόνια, είχα πάει με μια φίλη μου σε παραλία της Κύπρου, όπου δεν υπήρχε ψυχή, εκτός από κάτι τουρίστριες που έκαναν γυμνισμό. Καθώς η παραλία ήταν σχεδόν άδεια, είχα κάνει μπάνιο τόπλες. Ποτέ δεν κατάλαβα πώς με τράβηξαν φωτογραφίες. Φαντάζεσαι το σοκ όταν είδα λίγο καιρό μετά τον εαυτό μου εξώφυλλο σε εφημερίδα, χωρίς καν πίξελ στο στήθος» εξηγεί την απόφασή της να κινηθεί νομικά. Σήμερα όλο αυτό το κυνηγητό έχει κοπάσει. «Ακόμα και σήμερα βλέπω φωτογραφίες μου με το παιδί αγκαλιά την ώρα που μπαίνουμε στο σπίτι μας και, ειλικρινά, τις περισσότερες φορές δεν έχω καν αντιληφθεί το φωτογράφο» ομολογεί. Αναρωτιέμαι αν της έχουν ζητήσει ποτέ να κάνει κάποιο «στημένο» παπαρατσικό θέμα. «Στο παρελθόν, κατά καιρούς, μου το πρότειναν, αλλά επειδή η απάντησή μου ήταν “δεν υπάρχει περίπτωση”, η συζήτηση τελείωνε εκεί. Δεν έχω κάνει ποτέ στημένο παπαρατσικό. Είναι μια λογική που δεν μου αρέσει καθόλου. Βέβαια, ένα τέτοιο προσυμφωνημένο φωτογραφικό θέμα σίγουρα είναι πολύ πιο κολακευτικό, γιατί τουλάχιστον ξέρεις πως σε φωτογραφίζουν και βγαίνεις ωραίος!» λέει γελώντας και μετά παίρνει στα χέρια της το μαγνητοφωνάκι μου: «Λοιπόν, αναγνώστες, αν δείτε περιποιημένο “παπαρατσικό” θέμα, δεν είναι παπαρατσικό αυθεντικό. Στο κανονικό βλέπεις κάπως περίεργες τις φάτσες, γιατί δεν είναι προετοιμασμένες για αυτό που τους συμβαίνει!».

Πηγή