Κατερίνα Καινούργιου: Μιλά για την απώλεια που βίωσε! “Χθες ήμουν σαν χαμένη μες στο σπίτι”

Η Κατερίνα Καινούργιου πριν από λίγες ημέρες γνωστοποίησε πως έφυγε από τη ζωή αγαπημένο της πρόσωπο, στο οποίο είχε μεγάλη αδυναμία.

«Καλό Παράδεισο κυρία Μαρία μου…Θα σε θυμάμαι για πάντα αγαπημένη μου…με πρόσεξες πιο πολύ κ από παιδί σου… Ήσουν μια πανέμορφη ψυχή, γεμάτη αγάπη ,πίστη και καλοσύνη …με έκανες καλύτερο άνθρωπο …μου λείπεις ήδη πολύ …το σπίτι είναι τόσο …άδειο χωρίς εσένα. Οι λέξεις δε μπορούν να στεγνώσουν τα δάκρυα μου …δεν θα σε ξεχάσω …ΠΟΤΕ! Σ ευχαριστώ για όλα …  Καλό ταξίδι και να έρχεσαι που και που να μου δίνεις τις συμβουλές σου…Όπως πάντα …», έγραψε χαρακτηριστικά η Κατερίνα Καινούργιου σε ανάρτησή της.

Κατερίνα Καινούργιου – Τα συγκινητικά λόγια για το αγαπημένο της πρόσωπο που έφυγε από τη ζωή

Η Κατερίνα Καινούργιου με αφορμή το περιστατικό που συνέβη στον Δημήτρη Φιντιρίκο, ο οποίος έπεσε θύμα διάρρηξης όσο έλειπε σε διακοπές, αναφέρθηκε στην αγαπημένη της κυρία Μαρία που έχασε τη ζωή της, την προηγούμενη εβδομάδα.

Η κυρία Μαρία, ήταν η γυναίκα που την βοηθούσε με τις δουλειές του σπιτιού και η παρουσιάστρια την γνώριζε αρκετά χρόνια.

«Ο φόβος όλων δεν είναι τα ρολόγια, τα προσωπικά αντικείμενα και το είπε και ο Δημήτρης. Έχεις μια γυναίκα μες στο σπίτι, μπορεί να βρίσκεσαι κι εσύ μέσα και να κοιμάσαι, να πάθεις εγκεφαλικό, ανακοπή.

Σας το λέω κι εγώ που τώρα έχω χάσει τη Μαρία, την προηγούμενη βδομάδα που σκοτώθηκε. Την είχα πόσα χρόνια, ήμασταν μαζί 14 χρόνια… χθες ήμουν σαν χαμένη μες στο σπίτι. Είναι πολύ σημαντικοί οι άνθρωποι που μένουν μαζί σου, που σε βοηθούν μέσα στο σπίτι, που ανησυχείς για τα πάντα για αυτούς», δήλωσε χαρακτηριστικά η Κατερίνα Καινούργιου.

Δείτε εδώ στο παρακάτω βίντεο όσα είπε η Κατερίνα Καινούργιου:

ΒΙΝΤΕΟ