Κακοποίησαν σεξουαλικά 18χρονο Κρητικό επειδή είχε σχέση με 14χρονη συγγενή τους

Η υπόθεση της σεξουαλικής κακοποίησης ενός 18χρονου από τη Μεσσαρά Ηρακλείου αναμένεται να εκδικαστεί στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Λασιθίου. 

Στο εδώλιο θα καθίσουν τρία άτομα ως κατηγορούμενοι οι οποίοι θα έρθουν αντιμέτωποι με βαρύτατες κατηγορίες. Η καταγγελία είχε γίνει τον Ιανουάριο του 2012 όταν ο 18χρονος σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση κι έπειτα από παρότρυνση των οικείων του μετέβη στο Αστυνομικό Τμήμα όπου περιέγραψε τα όσα εφιαλτικά είχε βιώσει στα χέρια συγγενών μίας 14χρονης με την οποία είχαν σχέση.

Σύμφωνα με το βούλευμα, οι κατηγορούμενοι φέρονται να κατακράτησαν με την βία και τις απειλές τον 18χρονο μέσα σε ένα αυτοκίνητο για περίπου τέσσερις ώρες.

Τον χτυπούσαν, απειλούσαν ότι θα τον σκοτώσουν και στο τέλος τον κακοποίησαν σεξουαλικά με ξένο σώμα, ενώ κατηγορούνται ότι βιντεοσκοπούσαν με το κινητό τηλέφωνο τις σκηνές του εξευτελισμού του. Οι κατηγορούμενοι διαψεύδουν το περιεχόμενο της καταγγελίας σε βάρος τους.

Διαφωτιστικά είναι τα ευρήματα της ιατροδικαστικής έκθεσης. Σε βάρος του 18χρονου ακολούθησε από τους συγγενείς της, καταγγελία για βιασμό της ανήλικης, για την οποία όμως έχει αθωωθεί δικαστικώς. Πηγή