Ιωάννα Παλιοσπύρου: Δημοσίευσε πρώτη φορά φωτογραφία με το τραύμα της μετά την χειρουργική επέμβαση που υποβλήθηκε - Idiva.gr

Ιωάννα Παλιοσπύρου: Δημοσίευσε πρώτη φορά φωτογραφία με το τραύμα της μετά την χειρουργική επέμβαση που υποβλήθηκε

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου εξακολουθεί να ανεβαίνει τον δικό της “Γολγοθά” μετά την επίθεση που δέχτηκε με βιτριόλι τον Μάιο του 2020 στην Καλλιθέα.

Μάλιστα, η ίδια προσπαθεί να επανέλθει στην κανονικότητά της κάνοντας όλο αυτό το διάστημα απανωτά χειρουργεία ώστε να είναι και πάλι υγιής

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου έχει πραγματοποιήσει εννέα χειρουργεία και τώρα έκανε και το δέκατο.

Μετά το νέο χειρουργείο στο οποίο υποβλήθηκε, η Ιωάννα Παλιοσπύρου πραγματοποίησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram ένα παιχνίδι ερωτήσεων και απαντήσεων με τους διαδικτυακούς της φίλους, οι οποίοι φροντίζουν πάντοτε να τις κρατούν συντροφιά και να την ενθαρρύνουν.

Έτσι λοιπόν όταν την ρώτησαν πως είναι μετά την εγχείρηση εκείνη απάντησε δημόσια: «Ευχαριστώ όλους όσους ρωτάτε για την υγεία μου αναρρώνω μετά το χειρουργείο έχω ένα ανοιχτό τραύμα που με ταλαιπωρεί αρκετά κάνω υπομονή ελπίζω να μην είναι πολύ δύσκολο για εσάς…. Τhat’s my life right now» δημοσιεύοντας παράλληλα μία φωτογραφία με το ανοιχτό τραύμα που ακόμα την ταλαιπωρεί μετά την χειρουργική της επέμβαση.

Δείτε την σχετική φωτογραφία της Ιωάννας Παλιοσπύρου:

Πηγή: fthis.gr