Η τρυφερή εξομολόγηση της Χριστίνας Παππά για την νύφη της Άννα Μπεζάν: “Σε όλη μου τη ζωή ήθελα μια κόρη” - Idiva.gr

Η τρυφερή εξομολόγηση της Χριστίνας Παππά για την νύφη της Άννα Μπεζάν: “Σε όλη μου τη ζωή ήθελα μια κόρη”

Η Χριστίνα Παππά το μεσημέρι της Πέμπτης 20/10 βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά παραχωρώντας μία αποκαλυπτική συνέντευξη.

Μεταξύ άλλων η επιχειρηματίας αναφέρθηκε στον ρόλο της ως νέα γιαγιά ενώ προχώρησε σε μία τρυφερή εξομολόγηση για την νύφη της, .

Όσα είπε η Χριστίνα Παππά

«Νιώθω υπέροχα. Είναι δώρο ζωής.  Οι ωραιότερες μέρες της ζωής μου είναι η 16η Ιουλίου που γέννησα τον Δημήτρη και 25 Σεπτεμβρίου που γεννήθηκε η μικρή Χριστίνα. Τώρα στην αρχή δε μπορώ να βοηθήσω επειδή σέβομαι το ζευγάρι. Κάθισα στην αρχή επειδή μου το ζητήσανε στο σπίτι τους. Σέβομαι το ζευγάρι. Ελληνίδα μάνα είμαι, πεθερά δεν… Από εκεί και πέρα δεν είναι ότι θα ράψω και το στόμα μου, αν δω κάτι που δε μου αρέσει θα το πω με τον δικό μου τον ωραίο τρόπο. Πάω πάνω από την κούνια του μωρού, την κοιτάζω και της λέω, “Χριστίνα, άσε να λέει η μάνα σου, μόλις μεγαλώσεις σε έχω πάρει και φύγαμε”» είπε αρχικά η Χριστίνα Παππά.

Επιπλέον, η Χριστίνα Παππά για την σύντροφο του γιου της Δημήτρη εξομολογήθηκε: «Για την Άννα τη νύφη μου να πω ότι είναι ένα υπέροχο πλάσμα. Γλυκύτατη, τρυφερή, τρομερή ηθοποιός γιατί την παρακολουθούσα πριν τη γνωρίσω από κοντά και τη θαύμαζα. Είναι καλή σύζυγος και χαίρομαι πάρα πολύ γιατί σε όλη μου τη ζωή ήθελα μια κόρη και η Άννα ήρθε στη ζωή μας».

Δείτε περισσότερα στο ακόλουθο απόσπασμα:

Πηγή: fthis.gr