Η σπαρακτική ανάρτηση της μητέρας του άτυχου αρχισμηνία: Ήταν ένα καθαρό παιδί, σπαθένιο... ένας άγγελος -Idiva.gr

Η σπαρακτική ανάρτηση της μητέρας του άτυχου αρχισμηνία: Ήταν ένα καθαρό παιδί, σπαθένιο… ένας άγγελος

Το τελευταίο σπαρακτικό «αντίο» θα πουν σήμερα (26/11) στο Βόλο, οικογένεια και φίλοι του αδικοχαμένου αρχισμηνία, που παρασύρθηκε από δυο ΙΧ στη Λεωφόρο Μεσογείων το μοιραίο πρωινό της Πέμπτης (24/11).

Ο άτυχος μηχανικός της Πολεμικής Αεροπορίας βρήκε τραγικό θάνατο όταν έτρεχε να περάσει τη Μεσογείων για να προλάβει το λεωφορείο για να κατευθυνθεί στην υπηρεσία του στην Τανάγρα.

Ωστόσο, κάτω από τη γέφυρα Καλατράβα, χτυπήθηκε από όχημα, το οποίο τον εκτόξευσε στο αντίθετο ρεύμα, όπου εν συνεχεία χτυπήθηκε και παρασύρθηκε για αρκετά μέτρα από ένα δεύτερο όχημα.

«Ήταν ένα καθαρό παιδί, ένας άγγελος» Ο πόνος της μητέρας του αδικοχαμένου Ανδρέα δεν θα μπορούσε παρά να είναι αβάσταχτος, ωστόσο μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, προσπάθησε να δώσει κουράγιο στα άλλα της παιδιά που δεν μπορούν να πιστέψουν πως «έχασαν» τον αγαπημένο τους αδερφό.

Λόγια που βγαίνουν με δυσκολία από τη μητέρα του άτυχου αρχισμηνία, η οποία μέσα στον πόνο της πρέπει να είναι εκείνη που θα στηρίξει τα αδέρφια του Ανδρέα.

«Ήταν ένα καθαρό παιδί, σπαθένιο, φιλότιμο… Ένας άγγελος… Είναι το χειρότερο για μια μάνα να χάνει το παιδί της…», ανέφερε.

Η ανάρτηση της μητέρας: «Είναι χαρούμενος τώρα ο Αντρέας μας… Αλήθεια είναι χαρούμενος»

Την ίδια στιγμή, η ανάρτησή της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης «ραγίζει» καρδιές, καθώς δεν μπορεί κανείς να φανταστεί πως μέσα σε λίγα λεπτά ένας νέος άνθρωπος, έχασε τόσο άδικα τη ζωή του.

Συγκεκριμένα η μητέρα του 28χρονου γράφει:

«Πάψε γιέ μου. Πάψε. Σχίστηκε ο ουρανός σήμερα, κι αγκάλιασε το παλικάρι μας…

Άπλωσαν τα χέρια τους οι άγγελοι του Θεού και τον πήγαν δίπλα του, στα δεξιά του Θρόνου Του.

Πάψε γιε μου…. Είναι χαρούμενος τώρα ο Αντρέας μας… Αλήθεια είναι χαρούμενος».

Θρήνος για τον 28χρονο -Συντετριμμένοι οι φίλοι του

Τα μήνυματα για τον Ανδρέα, ένα παιδί που χαμογελούσε και στήριζε την οικογένεια και τους συναδέλφους του, αμέτρητα.

«Πόσο άδικη η ζωή, μα πόσο άδικη! Καλοτάξιδος αγορίνα και στείλε εδώ κάτω στη μανούλα σου και σε όλους όσους αγάπησες και σε αγάπησαν τη βοήθεια που θα χρειαστούν για να παρηγορηθούν. Να είσαι καλά εκεί ψηλά στο φως», έγραψε φίλη του στο Facebook.

Σε μια ανάρτησή του ο αδικοχαμένος Ανδρέας είχε γράψει αστειευόμενος «ακόμα και ο αδερφός σου, σου κρατάει μούτρα», με τον φίλο του να σχολιάζει μετά την τραγική είδηση «μου την γύρισες εσύ την πλάτη φίλε…».

Πηγή: