Η Φαίη Σκορδά έκανε πρεμιέρα: "Καλώς ορίσατε στον ΣΚΑΙ, καλώς ορίσατε στο Πρωινό μας" - Idiva.gr

Η Φαίη Σκορδά έκανε πρεμιέρα: “Καλώς ορίσατε στον ΣΚΑΙ, καλώς ορίσατε στο Πρωινό μας”

Πρεμιέρα στην πρωινή ζώνη του ΣΚΑΙ έκανε την Δευτέρα, 20 λεπτά πριν τις 10, η Φαίη Σκορδά. Η παρουσιάστρια καλημέρισε για μία ακόμη χρονιά τους τηλεθεατές, αυτή τη φορά μέσα από συχνότητα του καναλιού του Φαλήρου.

Ντυμένη στα λευκά η Φαίη Σκορδά μπήκε στο τεράστιο και εντυπωσιακό πλατό της εκπομπής, χωρίς να κρύβει ωστόσο το άγχος της, αλλά και τη συγκίνησή της.

«Να την πω την πρώτη μου καλημέρα; Καλημέρα, καλώς ορίσατε στον ΣΚΑΙ, καλώς ορίσατε στο Πρωινό μας. 20 χρόνιας πρεμιέρες δε συνηθίζεται ποτέ το ξέρετε. Αλλά αυτή η χρονιά είναι πολύ σημαντική για μένα. Μου λείψατε, μου έλειψε να σας μιλάω. Ευχαριστώ όσους βρίσκεστε εδώ. Είναι ένα ωραίο και καινούργιο ξεκίνημα και είμαι πολύ χαρούμενη για αυτό. Δε λείψαμε και πολύ. Ήταν πολύ μικρό το χρονικό διάστημα της προετοιμασίας.

Αυτή η αλλαγή για μένα, σε ένα καινούργιο σταθμό. Κάναμε ό,τι καλύτερο μπορούσαμε, αλλά σίγουρα θα γίνουν και αλλαγές και θα διορθώσουμε και πράγματα κατά τη διάρκεια της σεζόν. Ξεκινάμε; Τι λέτε;» είπε η Φαίη Σκορδά και στη συνέχεια υποδέχτηκε στο πλατό τους συνεργάτες της. Την Έλενα Χριστοπούλου, τον Άγγελο Βουράκη και την Αφροδίτη Γραμμέλη.

 

Πηγή: fthis.gr