Η Ευδοκία Ρουμελιώτη αποθέωσε την Εριέττα Κούρκουλου: «Δεν την ξέρω αυτή τη γυναίκα, έμεινα ξύπνια όλο το βράδυ» - Idiva.gr

Η Ευδοκία Ρουμελιώτη αποθέωσε την Εριέττα Κούρκουλου: «Δεν την ξέρω αυτή τη γυναίκα, έμεινα ξύπνια όλο το βράδυ»

Με αφορμή την ανάρτηση της Εριέττας Κούρκουλου τοποθετήθηκε σήμερα και η Ευδοκία Ρουμελιώτη για τον πατέρα που ξέχασε το βρέφος του.

Υπενθυμίζουμε την ανάρτηση της Εριέττας Κούρκουλου

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Erietta Kourkoulou (@eriettakourkouloulatsi)

Η Ευδοκία Ρουμελιώτη συμφώνησε

«Χθες το βράδυ πριν κοιμηθώ διάβασα μια ανάρτηση που μου ήταν αδύνατον να μην σχολιάσω ενώ δεν το έχω κάνει ποτέ. Την ανάρτηση αυτή την έκανε η κυρία Εριέττα Κούρκουλου. Δεν την ξέρω αυτή την γυναίκα δεν είναι φίλη μου και το πιθανότερο είναι να μην την συναντήσω και ποτέ… Συγκινήθηκα, σκέφτηκα και έμεινα ξύπνια σχεδόν όλο το βράδυ.

Για όλα αυτά που έγραψε και για τον τρόπο που σκέφτηκε… Αν όλοι μας σκεφτόμασταν με αυτό τον τρόπο ίσως ο κόσμος μας γίνονταν λίγο πιο ανθρώπινος και υποφερτός. Πόσο απόλυτα συμφωνώ μαζί της… Πόσο δύσκολη είναι η καθημερινότητα για τους ανθρώπους. Για αυτά τα νέα ζευγάρια που τρέχουν από το πρωί μέχρι το βράδυ να προλάβουν… Να προλάβουν τη ζωή… Να προλάβουν να γυρίσουν το βράδυ στο σπίτι τους να δουν τα παιδιά τους και προσπαθήσουν να συμμαζέψουν τα ασυμμάζευτα…

Όλοι αυτοί οι γονείς που αποχωρίζονται βίαια τα παιδιά τους τόσο μικρά γιατί διαφορετικά δεν θα επιβιώσουν… Πόσο βαθιά λυπάμαι για όλο αυτό… Και πόσες ενοχές αισθάνομαι αμέτρητες φορές που εγώ έχω αυτή την δυνατότητα… Την δυνατότητα να είμαι με το παιδί μου… Να μεγαλώνω το παιδί μου… Να παίζω με το παιδί μου… Να έχω χρόνο με το παιδί… Πριν λοιπόν αρχίζουμε να καταδικάζουμε ας σκεφτόμαστε όλοι λίγο παραπάνω… Και ίσως σιγά σιγά εμείς οι ίδιοι όταν καταφέρουμε να μπούμε και λίγο στην θέση του άλλου αλλάξουμε τον κόσμο μας» έγραψε η Ευδοκία Ρουμελιώτη, ανεβάζοντας μια οικογενειακή φωτογραφία με τον σύζυγο και τον γιο της.

Δείτε την ανάρτηση της ηθοποιού Ευδοκίας Ρουμελιώτη

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη evdokia.roumelioti (@evdokia.roumelioti)

Πηγή: fanpage.gr