Η Ελένη Μενεγάκη αποκάλυψε τη νέα της συνεργασία

Η Ελένη Μενεγάκη αποκάλυψε τη νέα της συνεργασία

Δείτε για πρώτη φορά backstage από τα γυρίσματα

«Θέλω το ξανθό της Ελένης», «Πώς βάφει η Ελένη Μενεγάκη τα μαλλιά της;», «Ποιο είναι το χρώμα της Μενεγάκη, αυτό θέλω κι εγώ», αυτές και πολλές ακόμα παρόμοιες ερωτήσεις γίνονται καθημερινά στα κομμωτήρια, στους δημοσιογράφους στα περιοδικά μόδας αλλά και στους συνεργάτες της.

Σήμερα το μεσημέρι η Ελένη Μενεγάκη απάντησε με ένα βίντεο και φυσικά κάνοντας το πρόμο της συνέχειας της συνεργασίας της με γνωστή εταιρία βαφών.

«Σας τα είπα τα νέα μου;», είπε στους συνεργάτες της δείχνοντάς τους backstage από τα γυρίσματα για τη νέα βαφή με το πρόσωπό της αλλά και το χρώμα των μαλλιών της.

«Ήταν μια ηλιόλουστη μέρα του Δεκέμβρη όταν κάναμε το γύρισμα. Με πολλή κρύο αλλά με φως και λάμψη», εξήγησε η παρουσιάστρια.

Ενώ στο τέλος διευκρίνισε πως την ιδέα για τη βαφή της την έδωσαν τα περιοδικά και τα δημοσιεύματα που από το καλοκαίρι έκαναν λόγο για την αλλαγή στο χρώμα των μαλλιών της, και στη δημιουργία βαφής με το όνομά της, παρά το ότι εκείνη είχε συμφωνήσει μόνο για μια σειρά περιποίησης μαλλιών.

Δείτε backstage από τα γυρίσματα για το διαφημιστικό που θα βγει στη μικρή οθόνη σήμερα το βράδυ

[su_spacer]

[su_youtube_advanced url=”https://www.youtube.com/watch?v=hLSOyy8K414″]

Πηγή: Peoplegreece.com