Η απόλυτη ανατροπή: Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου είναι παντρεμένη εδώ και 3,5 χρόνια -Δείτε τον σύζυγό της

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου είναι αναμφίβολα από τις πιο hot παρουσίες της φετινής τηλεοπτικής σεζόν.

Ηρθε από το… πουθενά, ήξερε τα πάντα, είχε κάνει τα πάντα και ήταν μια αναμφίβολα όμορφη παρουσία. Και ήταν και το νέο πρόσωπο στο GNTM. Πέρα από όλα αυτά, ήταν και το κορίτσι του Κωνσταντίνου Αργυρού. Ετσι τουλάχιστον γραφόταν και λεγόταν ευρέως. Η ίδια δεν επιβεβαίωσε ποτέ τίποτα, δεν διέψευσε όμως και τίποτα. Απλά αρνούνταν να απαντήσει λέγοντας απλά ότι τα προσωπικά της είναι κάτι που θέλει να κρατήσει για τον εαυτό της.

Πέρα από τα δημοσιεύματα για τον Αργυρό, είχε γραφτεί ακόμη ότι η προηγούμενη σχέση της ήταν με έναν Βολιώτη αρχιτέκτονα Γιάννη Καραβασάνη. Η ίδια μάλιστα σε συνέντευξή της στο παρελθόν, όταν ακόμη δεν απασχολούσε καθόλου το πρόσωπό της τη δημοσιότητα, είχε μιλήσει για το πώς είναι να έχεις μια σχέση από απόσταση.

Τώρα, όμως, αποκαλύπτεται ότι η Ηλιάνα Παπαγεωργίου με τον εν λόγω αρχιτέκτονα δεν είχαν απλά σχέση αλλά ήταν παντρεμένοι!

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Happy Day στον Alpha Ηλιάνα Παπαγεωργίου και Γιάννης Καραβασάνης γνωρίστηκαν το 2010 και ερωτεύτηκαν κεραυνοβόλα.

Ο έρωτάς τους θυελλώδης, παρότι ζούσαν στις διαφορετικές άκρες του Ατλαντικού. Υστερα από πέντε χρόνια σχέσης, το 2010 αποφάσισαν να παντρευτούν, στο Λος Αντζελες, με κουμπάρους την Γιάννα Τερζή και τον Δημήτρη Γιαννέτο.

Οσο για το πώς είναι τώρα; Οπως είπαν στο Happy Day, όπως φαίνεται αυτός ο γάμος έχει τελειώσει. Το ζευγάρι φαίνεται ότι έχει χωρίσει απτό τον περασμένο Μάρτιο, αν και δεν έχουν πάρει διαζύγιο.

Πηγή