Η απαίτηση της Μέγκαν που έκανε έξαλλη την Ελισάβετ και τσακώθηκε με τον Χάρι – «Θα πάρει ό,τι της δώσω εγώ»

Η Βασίλισσα έχει τον πρώτο και τελευταίο λόγο. Αυτό αποδεικνύεται στην επρίπτωση της βασίλισσας Ελισάβετ που έπρεπε να πει «δυο κουβεντούλες» στον εγγονό της, πρίγκιπα Χάρι για την επιλογή της τιάρας που θα φορούσε η Μέγκαν στον γάμο τους.

Η δούκισσα του Σάσεξ λέγεται ότι είχε διαλέξει να φορέσει μια τιάρα με σμαράγδια, αλλά της είπαν ότι δεν θα μπορούσε να την φορέσει επειδή οι πράσινοι πολύτιμοι λίθοι μπορεί να προέρχονταν από την Ρωσία, αναφέρει η Sun.

Η Μέγκαν θα πάρει ότι της δώσω εγώ, είπε η βασίλισσα στον εγγονό της, τον πρίγκιπα Χάρι

Πηγή από την βασιλική οικογένεια είπε στην εφημερίδα πως η βασίλισσα επενέβη και είπε στον Χάρι: «Θα πάρει την τιάρα που θα της δώσω εγώ».

«Η βασίλισσα αμφισβήτησε επίσης το γεγονός αν θα έπρεπε η Μέγκαν να φορέσει πέπλο στον γάμο, δεδομένου ότι επρόκειτο για τον δεύτερο γάμο της» ανέφερε η πηγή, προσθέτοντας ότι όμως η πρώην ηθοποιός ήταν εξαιρετικά επίμονη.

Η πρώτη επιλογή της Μέγκαν ήταν μια άλλη τιάρα την οποία δεν μπορούσε όμως να φορέσει

Η δούκισσα του Σάσεξ δεν ανέφερε ποτέ τον υποτιθέμενο καβγά και μάλιστα τον περασμένο μήνα δήλωσε πόσο «τυχερή» ένιωσε που μπόρεσε να επιλέξει την διαμαντένια τιάρα της βασίλισσας Μαίρης από την ιδιωτική συλλογή της Ελισάβετ.

Πάντως, η καλή σχέση της με τη βασίλισσα – και οι πρόσφατες κοινές εμφανίσεις τους – είναι γνωστό ότι είναι κάτι που κάνει εξαιρετικά υπερήφανο τον Χάρι.

Τελικά, η Μέγκαν διάλεξε την τιάρα που ανήκε στην βασίλισσα Μαίρη

Πέρα από όλα αυτά στο νέο βιβλίο του Ρόμπερτ Τζόμπσον « Charles At Seventy: Thoughts, Hopes And Dreams» αναφέρεται ότι ο Χάρι ήταν «ευερέθιστος» στην όλη προετοιμασία του γάμου του στο κάστρο Γουίνσδορ.

Σύμφωνα με το βιβλίο, μίλησε πολύ απότομα στο προσωπικό λέγοντάς του: «Αυτό που θέλει η Μέγκαν, αυτό θα πάρει» και όταν έφτασε στα αυτιά της βασίλισσας η είδηση για την «κουραστική συμπεριφορά» του, ζήτησε να δει τον εγγονό της ιδιωτικά και λέγεται ότι «τον έβαλε στη θέση του».

Η Μέγκαν πάντως, επέλεξε την τιάρα από την ιδιωτική συλλογή της βασίλισσας κατά την διάρκεια επίσκεψης στο παλάτι του Μπάκιγχαμ με τον πρίγκιπα Χάρι και δεν έδειξε καν πως δεν ήταν η πρώτη της επιλογή.

Η βασίλισσα όμως είχε ενδοιασμούς ακόμη και με το αν θα έπρεπε να φορέσει πέπλο η Μέγκαν καθώς ήταν ο δεύτερος γάμος της

Μάλιστα, η δούκισσα του Σάσεξ περιέγραψε την επίσκεψή της στην βασίλισσα για την επιλογή της τιάρας για το γάμο της ως «μια απίστευτα σουρεαλιστική μέρα».

Στο ηχητικό σχόλιο που αποτελεί μέρος της νέας έκθεσης « Relive the Royal Wedding» στο κάστρο Γουίνσδορ, η Μέγκαν και ο Χάρι μιλάνε για τις αναμνήσεις τους από τον γάμο.

Μιλώντας για την τιάρα που φορούσε, η Μέγκαν λέει: «Όταν ήρθε η μέρα για την τιάρα, ήμουν πολύ τυχερή που μπορούσα να επιλέξω αυτή την πανέμορφη τιάρα. Ο Χάρι κι εγώ είχαμε πάει στο παλάτι του Μπάκιγχαμ για να συναντήσουμε την Αυτού Μεγαλειότητα την βασίλισσα και να επιλέξουμε μία από τις τιάρες που υπήρχαν εκεί. Ήταν μια απίστευτα σουρεαλιστική μέρα, όπως μπορείτε να φανταστείτε. Κι αυτή νομίζω πως ήταν , καθώς τις δοκίμαζα, αυτή που ξεχώρισε».

Και πρόσθεσε: «Νομίζω ότι ήταν απλώς τέλεια γιατί ήταν τόσο καθαρή και απλή – και επίσης σε αυτό το σημείο, μια επέκταση του τι προσπαθούσαμε να κάνουμε με την Κλερ (σχεδιάστρια) με το νυφικό μου».

Φωτογραφίες: AP, Splash News

Πηγή