Η 25χρονη Μις Μόσχα παντρεύτηκε τον 49χρονο βασιλιά της Μαλαισίας -Φόρεσε και χιτζάμπ

Ρωσίδα καλλονή, βασίλισσα της ομορφιάς (Μις Μόσχα 2015) μόλις έγινε κανονική βασίλισσα καθώς παντρεύτηκε τον βασιλιά της Μαλαισίας Μοχάμεντ V του Κελαντάν.

Η 25χρονη καλλονή Ρωσίδα ασπάστηκε πριν λίγο καιρό το Ισλάμ και έτσι μπόρεσε να παντρευτεί τον βασιλιά της Μαλαισίας σε ένα ισλαμικό γάμο χλιδής στη Μόσχα, στις 22 Νοεμβρίου.

Η 25χρονη, κόρη μοσχοβίτη γιατρού, μετά την κατάκτηση του τίτλου ομορφιάς το 2015 δούλεψε σαν μοντέλο στην Κίνα και στην Ταϊλάνδη.

Κάπου εκεί γνώρισε τον βασιλιά, σουλτάνο στη Μαλαισία.

Και στην περίπτωσή τους φάνηκε ότι ο έρως χρόνια δεν κοιτά, καθώς τα 24 χρόνια που τους χωρίζουν μόνο εμπόδιο δεν θεωρήθηκαν για το γάμο τους.

Ο σουλτάνος της Μαλαισίας -εκλεγμένος μονάρχης που βρίσκεται στο θρόνο από το 2016- δεν αποκάλυψε πάντως πώς γνώρισε την νέα και όμορφη σύζυγό του.

Στο γάμο φυσικά δεν υπήρχαν οινοπνευματώδη ποτά και όλα τα κρέατα ήταν αγορασμένα από το κρεοπωλείο των μουσουλμάνων. Ο βασιλιάς φορούσε στολή στα εθνικά χρώματα της Μαλαισίας και η νύφη κλασικά, λευκό νυφικό.

Ηδη η 25χρονη έχει αλλάξει όνομα, έχει πάρει το μουσουλμανικό Ριάνα και μια φωτογραφία της με χιτζάμπ δημοσιεύτηκε στο Twitter.

Η Ρωσίδα καλλονή είναι απόφοιτος της εμπορικής σχολής του ρωσικού πανεπιστημίου Οικονομικών Πλεκάνοφ.

Οσο για τα χόμπι της, σε συνέντευξή της μετά τα καλλιστεία είχε πει ότι την ενδιέφερε η σχεδίαση ρούχων και μαγιό, αποκαλύπτοντας ότι ήδη έραβε ρούχα κατά παραγγελία.

Οταν είχε αναδειχθεί Μις Μόσχα, πριν δύο χρόνια, η βασίλισσα πλέον της Μαλαισίας, υποστήριζε ότι δεν είχε φίλο, επειδή δεν έβρισκε τον ιδανικό άνδρα.

«Δεν έχω  φίλο. Και νομίζω ότι θα ήταν δύσκολο να κερδίσω τον τίτλο αν είχα φίλο, γιατί κανείς δεν θα άφηνε την κοπέλα του να πάει σε διαγωνισμό ομορφιάς. Οπότε θα χωρίζαμε. Γιατί κάθε γυναίκα που κερδίζει ένα διαγωνισμό ομορφιάς γίνεται το επίκεντρο της προσοχής και η ίδια δεν έχει χρόνο για προσωπική ζωή. Θα κάνω σχέση όταν μού μιλήσει η καρδιά μου». Σε κάποια άλλη στιγμή, σε κάποια άλλη συνέντευξη με άλλη αφορμή η βασίλισσα Ριάνα πλέον είχε πει: «Νομίζω ότι ο άνδρας πρέπει να είναι επικεφαλής της οικογένειας και φυσικά πρέπει να βγάζει περισσότερο από την γυναίκα του».

Ο σουλτάνος της Μαλαισίας είχε σπουδάσει στην Αγγλία, στο κολλέγιο Σεντ Κρος και στο πανεπιστήμιο της Οξφόρδης, ενώ παρακολούθησε και μαθήματα στην Ευρωπαϊκή Σχολή Επιχειρήσεων στο Λονδίνο.

Κληρονόμος του θρόνου είναι σήμερα ο μικρότερος αδελφός του αλλά όταν κάνει παιδιά με την 25χρονη καλλονή σύζυγό του, η σειρά διαδοχής θα αλλάξει.

Πηγή