Γιώργος Μπόγρης: Αυτή είναι η γυναίκα που του έχει κλέψει την καρδιά!

Είναι στα καλύτερά του και δεν το κρύβει. Ο λόγος για τον Γιώργο Μπόγρη που εδώ και δυο μήνες φαίνεται πως βρήκε και πάλι τον έρωτά στο πρόσωπο ενός πολύ όμορφου κοριτσιού. Σύμφωνα με πληροφορίες της Real News ο καλαθοσφαιριστής το Ολυμπιακού, που πρόσφατα έκανε μια εντυπωσιακή αλλαγή στο λουκ του, έχει έρθει πολύ κοντά με την κόρη του πρώην βουλευτή της ΝΔ Πέτρου Μαντούβαλου, την όμορφη Σοφία Μαντούβαλου.

Άνθρωποι χαμηλών τόνων και οι δυο τους, που έχουν ωστόσο απασχολήσει στο παρελθόν τα media, καθώς ο Γιώργος Μπόγρης ήταν για επ΄τά χρόνια ζευγάρι με την Έλλη Κοκκίνου και η Σοφία Μαντούβαλου είχε πολύχρονη σχέση με τον Γιάννη Μαρακάκη, προτιμούν σε αυτήν τη φάση της ζωής τους να είναι ιδιαίτερα διακριτικοί. Ωστόσο, οι βόλτες τους στα νότια προάστια δεν έχουν τέλος με το νέο hot ζευγάρι της πόλης να είναι στην πιο όμορφη φάση της ζωής του.

Οι δυο τους γνωρίστηκαν μέσω κοινής παρέας και αμέσως είδαν πως ταιριάζουν πολύ. Έτσι, μετά το πρώτο φλερτ ήρθαν και οι βόλτες στη Γλυφάδα –πολλές φορές και με τον σκύλο του Γιώργου Μπόγρη- και τώρα οι δυο τους είναι αχώριστοι!

Πηγή