Γιατί δεν έχουμε δει ακόμα το τρίτο μωρό της Πίπα Μίντλετον - Idiva.gr

Γιατί δεν έχουμε δει ακόμα το τρίτο μωρό της Πίπα Μίντλετον

Ζει κάτι τελείως διαφορετικό από την αδελφή της, πριγκίπισσα Κάθριν.

Η Πίπα Μίντλετον έφερε στον κόσμο το τρίτο της παιδί με τον σύζυγό της Τζέιμς Μάθιους. Σύμφωνα με το People, η μικρότερη αδελφή της πριγκίπισσας Κάθριν γέννησε το κοριτσάκι πριν από μερικές εβδομάδες.

Η Πίπα και ο Τζέιμς είναι ήδη γονείς του τρίχρονου Άρθουρ και της ενός έτους Γκρέις. Μάλιστα γέννησε και τα τρία παιδιά της στο νοσοκομείου St Mary’s, το οποίο είναι και το μέρος που επέλεξε η πριγκίπισσα Κάθριν για τη γέννηση του πρίγκιπα Τζορτζ, της πριγκίπισσας Σαρλότ και του πρίγκιπα Λούι.

Η μητέρα τριών παιδιών είναι ένας κλειστός άνθρωπος, και επειδή δεν έχει βασιλικούς ρόλους, βρίσκεται στο προσκήνιο κυρίως λόγω της θέσης της αδελφής της. Είναι εξαιρετικά απίθανο η Πίπα Μίντλετον να δημοσιεύσει φωτογραφία του νεογέννητου μωρού της, καθώς δεν το έχει κάνει με τα άλλα παιδιά της και δεν έχει καν μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ζει κάτι τελείως διαφορετικό από την αδελφή της, η οποία δημοσιεύει τακτικά φωτογραφίες με τα τρία παιδιά της, μοιράζοντας συχνά νέα πορτραίτα τους στα γενέθλιά τους.

Η Πίπα κράτησε μάλιστα την εγκυμοσύνη της αρκετά μυστική, με τους θαυμαστές της να συνειδητοποιούν ότι περιμένει παιδί στους εορτασμούς του Platinum Party at the Palace της αείμνηστης βασίλισσας τον Ιούνιο.

Η Πίπα αγόρασε μια όμορφη έπαυλη στο Μπέρκσαϊρ, ενώ η πριγκίπισσα Κάθριν, μαζί με τον σύζυγό της πρίγκιπα Γουίλιαμ και τα τρία παιδιά της μετακόμισαν στο Adelaide Cottage στο Γουίντσορ.

Πηγή: okmag.gr