Γιάννα Τερζή: Οι πρώτες της δηλώσεις μετά τον αποκλεισμό της από την Eurovision, ο λόγος που εξαφανίστηκε και η απολογία της για την φωτογραφία με την Βουλγάρα εκπρόσωπο! (Βίντεο)

Η Γιάννα Τερζή επέστρεψε στην Ελλάδα μετά τον αποκλεισμό της από τον τελικό της Eurovision!

Η ίδια μίλησε στους δημοσιογράφους για όλους και για όλα! Τόσο για την εμφάνισή της όσο και για την φωτογραφία με την Βουλγάρα εκπρόσωπο που ανέβασε στο Instagram!

Συγκεκριμένα είπε: “Ήταν το πρώτο σοκ. Ήταν άβολη η πρώτη ημέρα. Τώρα όμως γύρισα στην Ελλάδα, τη χώρα μου, που το τραγούδι είναι no1 ακόμα οπότε μια χαρά. Μπήκαν τρικλοποδιές στην ελληνική αποστολή. Από την ημέρα που φτάσαμε, παλεύαμε μόνο για να πάρουμε τα δεδομένα που υποτίθεται είχαμε συμφωνήσει μήνες πριν. Αυτό που είδατε ήταν αυτά που ήταν διατεθειμένη εκείνοι να μας δώσουν”, είπε χαρακτηριστικά και συνέχισε αναφερόμενη στην φωτογραφία με την Βουλγάρα εκπρόσωπο:

“Η Κύπρος είναι δεδομένη ότι θέλουμε να πάει καλά. Η μία υποστηρίζουμε την άλλη από την αρχή. Δεν γίναμε γραφικοί, το κρατήσαμε σε πιο ήπιους τόνους. Μέναμε στο ίδιο ξενοδοχείο με τη βουλγαρική αποστολή, ήταν η μοναδική χώρα που ήρθε στο καμαρίνι και όταν αποκλειστήκαμε, κλαίγανε. Μου αρέσουν κι άλλα τραγούδια φέτος από τη Eurovision!” Δείτε όσα είπε στο βίντεο που ακολουθεί:

Πηγή