Έτσι προπονείται ο 72χρονος Σταλόνε για το νέο «Ράμπο»

Μπορεί ο Σιλβέστερ Σταλόνε να έκλεισε τα 72, αλλά αυτό δεν θα τον εμποδίσει να υποδυθεί τον Τζον Ράμπο για μία τελευταία (;) φορά.

Ως Ρόκι έχει περάσει στην προπονητική και έχει αφήσει τη νέα γενιά να ανεβαίνει στα ριγνκ (το «Creed ΙΙ» θα κάνει πρεμιέρα στην Ελλάδα στις 29 Νοεμβρίου), αλλά στην πέμπτη ταινία «Ράμπο» θα βρεθεί ξανά στην πρώτη γραμμή του πυρός.

Στην ταινία που υποτίθεται ότι θα αρχίσει γυρίσματα τον Σεπτέμβριο – δεν έχει υπάρξει επίσημη ανακοίνωση – ο Ράμπο έχει αποσυρθεί σε ένα ράντσο, αλλά ένα μεξικάνικο καρτέλ ναρκωτικών απαγάγει την κόρη ενός φίλου του. Όπως καταλαβαίνετε, θα ζωστεί με ό,τι όπλο βρει μπροστά του και θα περάσει τα σύνορα για να φέρει πίσω το κορίτσι. Τα ναρκωτικά στο Μεξικό θα είναι πολύ… in φέτος, με τη σειρά «Narcos» του Netflix να έχει επιλέξει το ίδιο σκηνικό για την τέταρτη σεζόν της.

Δεν γίνεσαι όμως Ράμπο από τη μία στιγμή στην άλλη. Ακόμη και ο Σταλόνε, που διατηρείται σε άριστη κατάσταση, πρέπει να προπονηθεί σκληρά για να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις του ρόλου. Στο παρακάτω βίντεο από το γυμναστήριό του, τον βλέπουμε να σηκώνει και να σπρώχνει μία ρόδα 250 λιβρών, δηλαδή 114 κιλών. Το σχόλιό του τα λέει όλα: «Ετοιμάζομαι για τον Ράμπο. Επίσης, επειδή ΕΦΤΑΣΕΣ μια συγκεκριμένη ηλικία δεν σημαίνει ότι πρέπει να ΝΙΩΘΕΙΣ αυτή την ηλικία. Keep pumping, keep punching!». Καθόλου άσχημα για έναν τύπο στα 72 του, έτσι;

Εδώ και καιρό πάντως ο Σταλόνε στρώνει το έδαφος για την επιστροφή του Τζον Ράμπο μέσω Instagram. Ξεκίνησε από αυτή την «πειραγμένη» φωτογραφία με την πλάτη του Ράμπο και το σχόλιο «A SAVAGE RISING! …soon».