Εντυπωσιακή η Μπέττυ Μπαζιάνα στη συνάντηση με την Καμίλα!

Ενώ ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας συναντούσε τον πρίγκιπα της Αγγλίας Κάρολο, η Καμίλα Πάρκερ Μπόουλς είχε μια prive ξενάγηση στο Μουσείο Μπενάκη από την Μπέττυ Μπαζιάνα. Εντυπωσιακή και ιδιαίτερα κομψή, η σύντροφος του πρωθυπουργού συνάντησε την Δούκισσα της Κορνουάλης Καμίλα, στο πλαίσιο της επίσημης επίσκεψης του πριγκιπικού ζεύγους του Ηνωμένου Βασιλείου στη χώρα μας.

Την πρόσκληση είχε απευθύνει η ίδια η Μπέτυ Μπαζιάνα, που ανέλαβε και ρόλο ξεναγού στο Μουσείο στη λεωφόρο Βασιλίσσης Σοφίας, που φιλοξενεί αντιπροσωπευτικά έργα όλων των εποχών της ελληνικής ιστορίας και τέχνης. Από την προϊστορική εποχή μέχρι τους σύγχρονους καιρούς.

Η κ. Μπαζιάνα είχε την ευκαιρία να ξεναγήσει στη σημαντική αυτή συλλογή τη δούκισσα της Κορνουάλης, η οποία έχει εκδηλώσει την αγάπη της για τη χώρα μας και τον πολιτισμό μας, όπως άλλωστε και ο πρίγκιπας Κάρολος.

Το Μουσείο Μπενάκη αποτελεί τον παλαιότερο πολιτιστικό φορέα ιδιωτικού δικαίου στη χώρα και έναν από τους σημαντικότερους του είδους, αφού υπό την διεύθυνση του προσφάτως εκλιπόντα Άγγελου Δεληβορριά κατόρθωσε, όχι μόνο να αναπτυχθεί και να αποκτήσει διεθνή αίγλη, αλλά και να αναδείξει τη διαχρονικότητα των μορφών του πολιτισμού και της ιστορίας μας.

Δες το video από την εκπομπή Tatiana Live:

 

Πηγή