«Εμφανίστηκε» η 17χρονη Ελένη που αγνοείται από τις 21 Ιανουαρίου

Σημάδι ζωής έδωσε η 17χρονη Ελένη Ευσταθιάδη, η οποία αγνοείτo εδώ και περίπου έξι μήνες.

Η νεαρή κοπέλα που είχε εξαφανιστεί από το βράδυ της 21ης Ιανουαρίου, τηλεφώνησε για πρώτη φορά στο πατέρα της το Σάββατο, λέγοντάς του ότι είναι καλά στην υγεία της και ότι βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη χωρίς να δώσει περισσότερες πληροφορίες για το πού και το πώς ακριβώς ζει όλους αυτούς τους μήνες.

Του είπε ότι τον τελευταίο καιρό νοσηλευόταν σε νοσοκομείο της συμπρωτεύουσας, ωστόσο κάτι τέτοιο δεν επιβεβαιώθηκε.

Η 17χρονη Ελένη υποσχέθηκε στον πατέρα της ότι σύντομα θα επιστρέψει στο σπίτι της. Άμεσα οι συγγενείς ενημέρωσαν τις Αρχές αλλά από εκείνη τη στιγμή, το τηλέφωνο από το οποίο τους κάλεσε παραμένει κλειστό.

Η εξαφάνιση της Ελένης εκτυλίχθηκε το βράδυ της Παρασκευής (12/05), στην εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη «Φως στο Τούνελ». Οι υποψίες όλων έκλιναν στην πεποίθηση ότι η Ελένη είχε πέσει θύμα ενός επικίνδυνου κυκλώματος.

Κατά τη διάρκεια της εκπομπής, ο πατέρας της Ελένης αναζήτησε τον Πακιστανό Μαξούντ στο σπίτι που είχε δηλώσει στις Αρχές ότι έμενε, στην οδό  Λιοσίων.

Ένοικοι  του ισογείου της πολυκατοικίας που κατοικούν εκεί τα τελευταία είκοσι χρόνια, είπαν πως δεν έμενε ποτέ στο χώρο τους Πακιστανός και πως τα περισσότερα διαμερίσματα του κτιρίου, είναι άδεια.

Ο πατέρας της αγνοούμενης κοπέλας ομογενής από την Τασκένδη, ενημέρωσε την αστυνομία για τις πληροφορίες που κατάφερε να συλλέξει. Στη συνέχεια το τηλεοπτικό συνεργείο της εκπομπής βρέθηκε και στο επίμαχο μίνι μάρκετ επί της οδού Αχαρνών όπου είδαν για τελευταία φορά την 17χρονη Ελένη.

Ο ιδιοκτήτης, που μεσολάβησε για να παραλάβει την ανήλικη ο Πακιστανός πελάτης του, έλειπε στην πατρίδα του και ο ρεπόρτερ του «Τούνελ» τον κάλεσε στο τηλέφωνο χωρίς επιτυχία.

Υπάλληλος που γνώριζε για το περιστατικό, θυμήθηκε τον Δημήτρη Ευσταθιάδη, πατέρα της αγνοούμενης. Είδε την κόρη του το μοιραίο βράδυ που έφτασε στο μίνι μάρκετ με ταξί, από το Αττικό νοσοκομείο όπου είχε μεταφερθεί με πόνους στο στομάχι.

Τόνισε πως ο Μαξούντ ήταν τακτικός πελάτης και τελευταία έχει χαθεί και από αυτούς.

Ωστόσο οι προσπάθειες να βρεθεί η ανήλικη απέβησαν άκαρπες

Πηγή: nikolouli.gr