Ελένη Βαΐτσου: Τα υβριστικά μηνύματα που δέχεται και η αποχώρησή της από το Μπρούσκο

Ελένη Βαΐτσου: Τα υβριστικά μηνύματα που δέχεται και η αποχώρησή της από το Μπρούσκο και η αποχώρησή της από το Μπρούσκο

Την Ελένη Βαΐτσου υποδέχτηκε ο Κεν Αλεξανδράτος στον καναπέ του talk show Celebrity Life Game.

Δες τι είπε η ηθοποιός…

Για τη δημοσιότητα:

«Με αναγνωρίζουν συνήθως… Μπορεί να με βρίσουν, να μου πουν “Τι κάνεις στο παιδί;” ή “Τι τραβάς!”. Κάποιοι θα μου πουν “Είσαι πολύ διαφορετική από ότι στην τηλεόραση”… Ο κόσμος με έχει ταυτίσει πάρα πολύ με τον ρόλο της Μελίνας. Αυτό δεν μου έχει δημιουργήσει κάποιο πρόβλημα, αλλά δεν είναι κάτι που το θέλω κιόλας. Προτιμώ να με φωνάζουν με το όνομά μου, από το να με φωνάζουν Μελίνα. Πλέον γυρνάω όμως. Το έχω συνηθίσει!».

Για τα υβριστικά μηνύματα που δέχεται:

«Έχω ζήσει άσχημες συμπεριφορές. Ο κόσμος δεν λέει πάντα τα καλά, λέει και τα κακά. Πολλές φορές δεν σου κάνουν αρνητική κριτική, που αυτό είναι πάντα καλοδεχούμενο στη δουλειά μας, πολλές φορές επιτίθενται πάρα πολύ άσχημα και χωρίς λόγο. Δεν έχω λάβει απειλητικά μηνύματα με την έννοια “Μη σε δούμε γιατί θα σε δείρουμε”, αλλά έχει τύχει να με βρίζουν και με κράζουν χωρίς λόγο. Αυτό συμβαίνει επειδή επηρεάζονται από τη σειρά… Αποφεύγω να απαντάω στα υβριστικά μηνύματα!».

Για τα ψευδή δημοσιεύματα:

«Μέσα στο παιχνίδι είναι αυτά και αυτό είναι κάτι που το ήξερα από την αρχή. Δεν με πειράζει να με θίγουν άνθρωποι που δεν με ξέρουν. Δεν με αφορά να μπω σε αυτό το παιχνιδάκι. Ας γράφουν ότι θέλουν!».

Για το Μπρούσκο:

«Νιώθω ότι οδεύουμε προς το τέλος με το Μπρούσκο. Αν συνεχιστεί η σειρά δεν ξέρω αν θα ήθελα να συνεχίσω. Η αλήθεια είναι ότι έχω κουραστεί πάρα πολύ. Με έχει κουράσει η Κύπρος πολύ, το ότι λείπω τρία χρόνια από το σπίτι μου. Αυτός είναι ο πρώτος λόγος και αυτό θα σκεφτώ πρώτα, αν αντέχω να το κάνω. Τώρα είμαι σε μια φάση που λέω ότι θέλω να τελειώσει. Θέλω να τελειώσει όχι μόνο λόγω κούρασης, γιατί πιστεύω ότι έχει τόση επιτυχία που αυτό  δεν πρέπει να χαθεί. Δεν πρέπει να τελειώνει μια σειρά όταν πια δεν τη βλέπει ο κόσμος. Πρέπει να τελειώνει όταν είναι στο πικ της, για να αφήνει μια ωραία ανάμνηση!».

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί:

[su_spacer]

[su_youtube_advanced url=”https://www.youtube.com/watch?v=MXnG2AI8QkQ”]