Ελένη Τσολάκη: Δείτε την τούρτα έκπληξη για τα γενέθλιά της που δεν ήταν και η μόνη!

Ελένη Τσολάκη: Δείτε την τούρτα έκπληξη για τα γενέθλιά της που δεν ήταν και η μόνη!

Γενέθλια έιχε χθές ένα από τα πιο χαρούμενα κορίτσι της τηλεόρασης! Το κορίτσι που μας έκανε να αγαπήσουμε την στήλη του καιρού, καθώς την λέει μ’ έναν δικό της τρόπο. Ο λόγος για την Ελένη Τσολάκη.

Η παρουσιάστρια σήμερα υποδέχτηκε μια νέα χρονιά στη ζωή της και είναι έτοιμη να περάσει σε μια άλλη δεκαετία. Η Ελένη γίνεται τριάντα! Όσο και αν δεν της φαίνεται, είναι η αλήθεια.

Δεν θα μπορούσε να μην γιορτάσει τα γενέθλια της με την κατάλληλοι τούρτα. Κάποιοι, πιθανόν θαυμαστές της, της έστειλαν μια εντυπωσιακή τούρτα που την χαροποίησε ιδιαίτερα. Στην τούρτα υπάρχει μια φωτογραφία της ίδιας και πάνω γράφει: «Χρόνια πολλά Ελενάκι μας»!

Η παρουσιάστρια μη μπορώντας να κρύψει την χαρά της, φωτογράφισε της τούρτα και ανήρτησε το στιγμιότυπο στο Instagram. Κάτω από την εικόνα έγραψε: «Τι γλυκό να σε αγαπούν και να στο λένε»! Εννοείται πως αμέσως οι διαδικτυακοί της φίλοι, έσπευσαν να γράψουν τις δικές τους ευχές.

Δείτε την εικόνα:

https://www.instagram.com/p/BD_E3L0wiUc/

Αυτή δεν ήταν η μόνη τούρτα για την παρουσιάστρια! Όπως μας αποκάλυψε πάλι μέσω των social media πριν από λίγο έσβησε κι άλλες. Συγκεκριμένα δημοσίευσε μια εικόνα με άλλες δύο … τούρτες. Λέτε να έχει και συνέχεια; Εμείς να της ευχηθούμε να είναι πάντα καλά και τυχερή!

https://www.instagram.com/p/BEBXR_-widD/

Πηγή: peoplegreece.com