Ελένη Μενεγάκη: Η συμβουλή που έδωσε σε Χρηστίδου & Μαραντίνη! “Με πολλή αγάπη σας το λέω…”

Την πολυσυζητημένη συνέντευξη του Θοδωρή Μαραντίνη αλλά και την ανακοίνωση της Σίσσυς Χρηστίδου, σχολίασε το μεσημέρι της Πέμπτης η Ελένη Μενεγάκη μέσα από την εκπομπή της «Ελένη».

Η παρουσιάστρια θέλησε να πάρει θέση για τα όσα ειπώθηκαν χθες 10/5 από τον τραγουδιστή, ο οποίος μίλησε στον Γιώργο Λιάγκα για τα παιδιά, την συνεπιμέλεια και την διατροφή που δίνει στην Σίσσυ Χρηστίδου.

Ελένη Μενεγάκη – Το σχόλιο της για Μαραντίνη & Χρηστίδου

«Το παίζουμε σήμερα το θέμα αυτό και θα ακούσουμε τι είπε ο Θοδωρής γιατί χθες δεν το παίξαμε, σήμερα θα το παίξουμε γιατί η Σίσσυ έχει δώσει μια απάντηση. Μίλησα μαζί της, θα έλεγα καλύτερα ότι εκείνη μίλησε μαζί μου και εγώ την άκουσα. Θέλω να δούμε κάποια αποσπάσματα από αυτά που είπε ο Θοδωρής για να ακούσουμε την απάντησή της. Αν ένα πράγμα από όλα αυτά που έχουν συζητηθεί είναι ότι με πολλή αγάπη ένας άνθρωπος που έχει βρεθεί με έναν τρόπο στη θέση αυτή, δηλαδή το να μην είναι μαζί με τον άνθρωπο με τον οποίο δημιούργησε οικογένεια και παιδιά, αν μπορώ μέσα από τα λάθη μου και τα σωστά μου να πω κάτι είναι, κρατήστε όλα αυτά που σας φέρνουν σε μία όποια ρήξη σήμερα, μακριά από όλους μας και κυρίως μακριά από τα παιδιά σας. Με πολλή αγάπη σας το λέω γιατί όλοι μέσα από λάθη μαθαίνουμε, ακούγοντας άλλους, κάνοντας τα δικά μας ή κάποια άλλα. Δυστυχώς τώρα υπάρχει το διαδίκτυο και όλα μένουν μέσα. Με πολλή αγάπη ότι θέλετε να κάνετε, κάντε το μακριά από τα ΜΜΕ», είπε χαρακτηριστικά η Ελένη Μενεγάκη.

Δείτε παραπάνω το βίντεο όσα ανέφερε η Ελένη Μενεγάκη.

https://www.fthis.gr/videos/elenh-menegakh-h-symboylh-poy-edwse-se-xrhstidoy-marantinh-me-pollh-agaph-sas-to-lew