Έκαψε τον άνδρα της,όταν έμαθε ότι βίαζε την κόρη τους

Σοκ 40χρονη απο τις ΗΠΑ αποπειράθηκε να κάψει ζωντανό τον άντρα της όταν τον έπιασε να ασελγεί εις βάρος της ίδιας τους της κόρης.

Ο Vincent Philips, 52 ετών κατηγορείται για παιδική κακοποίηση 1ου βαθμού στην 7χρονη κόρη του. Το ερώτημα που προκύπτει είναι ποια πρέπει να είναι η αντιμετώπιση για την γυναίκα αυτή που αποφάσισε να πάρει τον νόμο στα χέρια της. Αναμφίβολα η απάντηση θα δοθεί στην αίθουσα του δικαστηρίου.

Η 40χρονη Hedman όπως ομολόγησε στους αστυνομικούς αισθάνθηκε “τόση οργή σαν μια βόμβα που θα εκραγεί μέσα της και θα τα διαλύσει ολα!” Είπε οτι ένιωσε αηδιασμένη από την πράξη που φέρεται να έκανε ο σύζυγος της. Ετσι σκέφτηκε να τον κάψει ζωντανό. Αρχικά τον περιέλουσε με ένα εύφλεκτο υγρό και στην συνέχεια του έριξε ένα σπίρτο,κατεθεσε η ίδια στους αστυνομικούς.

Η Tatanysha Hedman είπε: “Αποφάσισα να βάλω φωτιά στον σύζυγό μου, γιατί το να τον πυροβολήσω θα ήταν “πολύ καλό” για αυτόν.

Η 40χρονη αντιμετωπίζει κατηγορίες για προσβολή και εμπρησμό, ενώ παραμένει προφυλακιστέα.

Ο φερόμενος ως δράστης επέζησε από την φωτιά και βρίσκεται στο νοσοκομείο με πολλά εγκαύματα, ενώ αντιμετωπίζει κατηγορίες 1ου βαθμού ασέλγειας .

Με το περιστατικό που έλαβε χώρα πολιτεία της Ουάσινγκτον στις ΗΠΑ, ασχολούνται πολλές οργανώσεις με αντικείμενο την κακοποίηση.Όπως είναι φυσικό η μητέρα βρίσκεται στην φυλακή μέχρι να βγει η απόφαση του δικαστηρίου και οι συγκρατούμενές της την αντιμετωπίζουν ως ήρωα σύμφωνα με τα τοπικά μέσα.

Πηγή

loading...

Αφήστε το σχόλιό σας

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *