Έχεις σγουρά μαλλιά και δεν τα κάνεις καλά με τίποτα; Αυτά είναι τα κολπάκια που θα σε σώσουν

Κεφάλαιο σγουρά μαλλιά ότι και να πεις έχεις δίκιο, θα ήθελες πολύ να ξυπνάς και με δύο κινήσεις να έχεις ένα σούπερ αποτέλεσμα, εσύ ξυπνάς και όλο το ζωικό βασίλειο έχει κατοικοεδρεύσει στο κεφάλι σου και τα νεύρα σου δεν είναι καλά.

Θες να πάρεις την ξυριστική μηχανή του αγοριού σου και να ξεμπερδέψεις μία και καλή, αλλά πρίν το κάνεις σκέψου πιο ήρεμα και θετικά, γιατί εμείς εδώ είμαστε να σε αποτρέψουμε το κάνεις, τα σγουρά μαλλιά είναι ωραία. Θέλουν μόνο λίγο περισσότερη περιποίηση και αγάπη από τα ίσια.

Σου βρήκαμε 5 tips για να σε βοηθήσουμε!

1.Σταμάτα να τα καίς με σίδερα και μπιστολάκια, έτσι θα καταστρέψεις τη μπούκλα σου και το μόνο που θα καταφέρεις είναι να να φριζάρουν ακόμα πιο πολύ όταν τα θες φυσικά.

2.Χρησιμοποίησε προιόντα βαθιάς ενυδάτωσης και θρέψης, θα μειώσει το φριζάρισμα και τα μαλλιά σου θα φαίνονται λεία και λαμπερά.

3.Στέγνωσέ τα με φισούνα και μην τα χτενίσεις ποτέ στεγνά, έτσι οι μπούκλες σου θα είναι πιο ελαστικές και παιχνιδιάρικες!

4.Μην τα πειράζεις με τα χέρια σου, αφού εφαρμόσεις και φορμάρεις το μαλλί σου με οποιοδίποτε προιόν, άστο ήσυχο! Θα φριζάρει και θα βγείς σαν τρελή!

5.Απέφυγε τα κουρέματα με ίσιο μήκος στις άκρες. Ζητήσε από τον κομμωτή σου να σου αραιώσει τα μαλλιά στις άκρες, με ελάχιστη διαφορά μήκους, ώστε να πέφτουν όμορφα και να μη φουντώνουν παραπάνω από ότι πρέπει.

Πηγή