Δείτε πώς είναι σήμερα ο Μιχαλάκης από τη σειρά «Λατρεμένοι μου γείτονες»

Δέκα χρόνια έχουν περάσει από την προβολή του πρώτου επεισοδίου της σειράς Λατρεμένοι μου γείτονες στο mega. Το σίριαλ γνώρισε την επιτυχία ενώ γυρίστηκε και δεύτερος κύκλος και ολοκληρώθηκε το 2009.

Για όσους δε θυμούνται η σειρά διηγείται τις περιπέτειες της οικογένειας Μουστοξύδη. Η οικογένεια ενός μανάβη, του Μπάμπη και μιας κομμώτριας, της Πελαγίας, που πλούτισε από τη μια στιγμή στην άλλη, όταν η δωδεκάχρονη κόρη τους Μπέτυ κέρδισε ένα τηλεοπτικό talent-show και μαζί ένα χρυσοπληρωμένο συμβόλαιο με δισκογραφική εταιρεία.

Η οικογένεια μετακομίζει στα βόρεια προάστια δίπλα από το σπίτι της οικογένειας Παπαπαύλου, ενός διάσημου πλαστικού χειρουργού του Βύρωνα και της μεγαλοαστής κοσμικογράφου Μιράντας.

 

Ένας από τους ρόλους της σειράς ήταν αυτός του Μιχαλάκη, του δεύτερου γιού της οικογένειας Μουστοξύδη. Τον μικρό Μιχαλάκη υποδήθηκε ο Δημήτρης Νταούλης, γιος της δημοσιογράφου Μάρως Λεονάρδου και του σκηνοθέτη Χρήστου Νταούλη.

Ο Δημήτρης όπως μας αποκαλύπτει και ο λογαριασμός του στο facebook είναι άλλος άνθρωπος και δύσκολα θα τον αναγνωρίσει κανείς. Πλέον δεν ασχολείται με την υποκρίτικη ενώ πρόσφατα κυκλοφόρησε και το πρώτο του βιβλίο με τίτλο «Ο κόσμος που γύρισε ανάποδα».

Πηγή

loading...

Αφήστε το σχόλιό σας

comments