Δεν θα πιστέψετε ποια είναι η μητέρα της «Μπουλίτσας» από το «Καφέ της Χαράς» [Βίντεο]

Λίλιαν και Χριστίνα Αρχοντή. Μητέρα και κόρη τις γνωρίσαμε μέσα από τη μικρή οθόνη και μέσα από από δημοφιλή σήριαλ του Χάρη Ρώμα.

Η Λίλιαν Αρχοντή έμεινε στο τηλεοπτικό κοινό ως η «Φιόνα, μοναδική μου αγάπη», όπως την έλεγε ο Μάνθος Φουστάνος στη σειρά «Κωνσταντίνου και Ελένης» και η Χριστίνα Αρχοντή, ως «Μπουλίτσα», στο «Καφέ Της Χαράς».

Μαμά και κόρη βρέθηκαν καλεσμένες του Γρηγόρη Αρναούτογλου και μίλησαν για την εποχή της τηλεόρασης και τον Χάρη Ρώμα, ενώ η 19χρονη σήμερα Χριστίνα μίλησε και για το bullying που έχει δεχθεί.

Η Λίλιαν τόνισε στον Αρναούτογλου: «Ο Χάρης Ρώμας έχει παίξει μεγάλο κομμάτι στη ζωή μου και στου παιδιού. Γνωριστήκαμε στο θέατρο, στα πρώτα μου βήματα. Με εκτίμησε, τον εκτίμησα, αγαπηθήκαμε. Τότε μου πρότεινε να παίξω στο Κωνσταντίνου και Ελένης. Με εμπιστεύτηκε. Ξεκίνησε ο ρόλος όπως ξεκίνησε και μετά αναπτύχθηκε, μεγάλωσε και έμεινε στις καρδιές όλων μας και στη δική μου καρδιά με λατρεία και αγάπη. Έμεινα έγκυος στα γυρίσματα. Τόσο σημαντικό. Και συνεχίσαμε και μετά που πήρε το παιδί και εγώ χρωστάω στον Χάρη και στην Άννα Χατζησοφιά ένα μεγάλο ευχαριστώ.»

Και πρόσθεσε: «Είχαμε πάει να δούμε την παράσταση του Χάρη. Η Μπούλη ήταν 3,5 -4 ετών και λέει ο Σκιαδαρέσης ”Ρε Χάρη αυτό δεν είναι το παιδάκι που θέλουμε να υιοθετήσει η Σταυρούλα;”. Λέει ο Χάρης ”Ναι! Να την πάρω να την κάνω πρωταγωνίστρια;”. Εγώ τρελάθηκα και έτσι έγινε. Το Μπουλίτσα δε, μιας και το ανέφερα, επειδή την βάπτισα 2 χρονών, την φώναζα… μπεμπουλίτσα, μπουλίτσα. Με ρωτάει λοιπόν ο Χάρης «τι της είναι πιο οικείο;» γιατί είναι μικρό πλασματάκι και λέω εγώ «μπουλίτσα». Έτσι έγινε η Μπουλίτσα της καρδιάς μας στο «Καφέ της Χαράς»!

Πηγή