Cheesecake Το ποιο νόστιμο Διαιτητικό και Nηστίσιμο γλυκό του καλοκαιριού ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΦΑΤΕ ΟΣΟ ΘΕΛΕΤΕ

Υλικά για τη βάση μπισκότου:

  • 2 πακέτο μπισκότα νηστίσιμα τύπου digesve
  • 250 γραμμάρια φυτική μαργαρίνη

Υλικά για τη σαντιγί:

  • 2 φακελάκια garni Γιώτης με φυτικά λιπαρά
  • 1  1/2 φλ τσαγιού (300ml) νερό για την σαντιγί
  • 2 φακελάκια ζελέ ανανά
  • 1 ποτήρι βραστό νερό (για τον ζελέ)
  • 1 ποτήρι  παγωμένο νερό (για τον ζελέ)

Επικάλυψη

  • μαρμελάδα φράουλα

Εκτέλεση

Ετοιμάζουμε το ζελέ Σε ένα μπολ βάζουμε τα 2 φακελάκια ζελέ ανανά, το διαλύουμε με 1 ποτήρι του νερού καυτό νερό και αφού διαλυθεί η σκόνη προσθέτουμε 1 ποτήρι του νερού παγωμένο νερό, το βάζουμε στο ψυγείο να κρυώσει μέχρι να αρχίσει να σταθεροποιείται.

Βάση Θρυμματίζουμε τα μπισκότα στο μούλτι. Περιχύνουμε τα μπισκότα με την μαργαρίνη, τ’ ανακατεύουμε και τα τοποθετούμε σε ένα ταψί ή πυρέξ για να δημιουργήσουμε τη βάση του cheesecake.

Βάζουμε το ταψί στο ψυγείο μέχρι να ετοιμάσουμε την σαντιγί μας.

 Σαντιγί. Χτυπάμε στο μίξερ τα 2 φακελάκια garni Γιώτης με φυτικά λιπαρά με 300 ml νερό, μόλις σταθεροποιηθεί

η σαντιγί προσθέτουμε το ζελέ ανανά και συνεχίζουμε να χτυπάμε για λίγο αμόνι .

Στρώνουμε πάνω από τα μπισκότα  την σαντιγί και τέλος από επάνω στρώνουμε με προσοχή την μαρμελάδα φράουλα .

Το τοποθετούμε στο ψυγείο να κρυώσει για 3-4 ώρες
Είναι πραγματικά Θεικό!!!!!

Συνταγή Αναστασία Τ. για το idiva.gr