Αυτή είναι η γυμνή φωτό της Μελάνια Τραμπ που έχει προκαλέσει σάλο στο Ιντερνετ

Σάλος έχει ξεσπάσει τις τελευταίες ώρες με μια ολόγυμνη φωτό της Πρώτης Κυρίας των ΗΠΑ.

Δεν πρόκειται φυσικά για κάποια σημερινή λήψη, αλλά για ένα καρέ από μια τολμηρή φωτογράφιση του 2000. 18 χρόνια πριν δηλαδή, όταν όχι απλά δεν ήταν Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ, όχι απλά δεν το φανταζόταν, αλλά δεν ήταν καν κυρία Τραμπ.

Η φωτογραφία αυτή δεν είναι κάτι καινούριο. Είχε ληφθεί στο αεροπλάνο του Τραμπ για τη φωτογράφιση που είχε κάνει η Μελάνια για το βρετανικό GQ τότε.

Ωστόσο, με την εν λόγω φωτό προκλήθηκε σάλος καθώς την τουίταρε τώρα η ηθοποιός Μπέτε Μίντλερ, η οποία συχνά κριτικάρει τον Τραμπ. Η Μίντλερ έγραψε ποστάροντας τη φωτό της Μελάνια Τραμπ στο Twitter: «Ο λογαριασμός για το στεγνό καθάρισμα στην ταπετσαρία του Air Force One πρέπει είναι τρελός».

Κάποιοι βρήκαν το tweet της 72χρονης Μπέτε αστείο, κάποιοι άλλοι όμως σεξιστικό και εξόχως προσβλητικό, με αποτέλεσμα να ανοίξει ένας ατελείωτος διάλογος από κάτω και το tweet να συγκεντρώνει περί τις 12.000 απαντήσεις.

«Νόμιζα ότι έπρεπε να υποστηρίζουμε τις άλλες γυναίκες» και «Πόσο μίσος; Αυτός είναι ο τρόπος που μια γυναίκα αποφασίζει να μεταχειριστεί μια άλλη γυναίκα επειδή διαφωνεί με τις πολιτικές της απόψεις; Το διδάσκετε και στην κόρη σας αυτό;», είναι μόνο δύο από τα χιλιάδες σχόλια κατά της Μπέτε.

Πηγή