Ασημίνα Χατζηανδρέου: Τα δυο άτομα που έκανε unfollow μετά την αποβολή της από το Survivor all Star - Idiva.gr

Ασημίνα Χατζηανδρέου: Τα δυο άτομα που έκανε unfollow μετά την αποβολή της από το Survivor all Star

Οριστικά εκτός Survivor all Star βρίσκεται η Κατερίνα Δαλάκα, καθώς το βράδυ της Τετάρτης επέστρεψε στα social media μετά την αποβολή της από το ριάλιτι επιβίωσης.

Η αθλήτρια κοινοποίησε μια φωτογραφία από την Άγιο Δομίνικο, ενώ στη λεζάντα της ανάρτησης της έγραψε όλο νόημα: «Έπειτα από 36 ημέρες έπιασε επιτέλους κινητό στα χέρια μου».

Η Ασημίνα Χατζηανδρέου δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό αν θε μείνει στο Survivor all Star, ούτε έχει επιστρέψει ακόμα στα social media.

Ωστόσο, η Μαρία Αντωνά μέσα από την εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα» αποκάλυψε πως η Ασημίνα Χατζηανδρέου έκανε unfollow την ίδια, αλλά και τον Άρη Σοϊλεδη.

«Δεν έχει ενεργοποίησε η Ασημίνα ούτε το viber. Δεν ξέρω τι συμβαίνει. Η Ασημίνα φεύγοντας για το παιχνίδι μίλησε και με τον Άρη στο τηλέφωνο που της έστειλε και τις ευχές του και ακολουθούσε και εμένα και τον Άρη και όταν βγήκε αυτό το θέμα με το κομμάτι της επικοινωνίας εμάς, μας έκανε unfollow. Δεν ξέρω αν υπάρχει κάποια διαχείριση από κάποιον δικό της άνθρωπο, αλλά μου έκανε τρομερή εντύπωση. Ίσως γιατί κάποια στιγμή ο Άρης ανέβασε αυτό το post τύπου «Κάρμα», το οποίο προφανώς δεν αναφερόταν στα δύο κορίτσια αλλά στο ότι πολλές φορές κατηγορήθηκε ότι είχε στα χέρια του κινητό», αποκάλυψε η Μαρία Αντωνά.

Δείτε το ακόλουθο βίντεο από την εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα»:

Πηγή: