Αποκάλυψη! Μαυρίδης – Τανιμανίδης: Όλη η αλήθεια για την κόντρα τους! Αυτός είναι ο πραγματικός λόγος που τσακώθηκαν!

Όπως σας έχουμε πει πολλές φορές στο Youweekly.gr ο Γιώργος Μαυρίδης και ο Σάκης Τανιμανίδης δεν λένε ούτε “γεια». Αυτό μπορεί οι ίδιοι να αποφεύγουν να το παραδεχθούν, ωστόσο περιστατικά το έχουν επιβεβαιώσει από μόνα τους καθώς οι ίδιοι κάνουν τα πάντα για να μην βρεθούν σε εκδηλώσεις κλπ… Μέχρι στιγμή μπορεί να γνωρίζαμε πως είναι “σκοτωμένοι», αλλά δεν μάθαμε ποτέ τον λόγο που έγινε όλο αυτό…

Η άτυπη κόντρα των δύο ανδρών σύμφωνα με δημοσίευμα της Freddo, ξεκίνησε πριν τελειώσει το “World Party» και ο Σάκης Τανιμανίδης είχε “ψυχρανθεί» με τον Γιώργο Μαυρίδη. Ο λόγος είναι πως ενώ ο Σάκης ήταν στην ουσία ο δημιουργός του “World Party» και ο παραγωγός της εκπομπής, ο Γιώργος στην τελευταία σεζόν ήθελε να έχει λόγο σε όλα και κυρίως στους προορισμούς που θα επιλέγονταν κάθε φορά.

Ωστόσο, αυτό που “φέρεται» ότι έδωσε τη χαριστική βολή ήταν η δήλωση του Μαυρίδη στα μέσα της σεζόν πως δεν συνεχίζει το “World Party», χωρίς να έχουν ληφθεί ακόμη οριστικές αποφάσεις και χωρίς να έχει ενημερώσει ή έστω συζητήσει με τον φίλο του τις σκέψεις του. Ο Σάκης Τανιμανίδης και ο Γιώργος Μαυρίδης δεν μιλιούνται, ενώ και οι δύο αποφεύγουν να απαντήσουν σε ερωτήσεις για τη ρήξη στη σχέση τους. Από τότε που τελείωσε το “World Party», οι δυο τους είναι σαν ξένοι, αφού δεν έχουν κάνει καμία κοινή εμφάνιση, ενώ δεν υπάρχει πλέον καμία κοινή φωτογραφία τους στα social media. Ενδεικτικό μάλιστα της κακής σχέσης που έχουν, είναι πώς βρέθηκαν και οι δύο στον Μαραθώνιο και δεν αντάλλαξαν ούτε ένα βλέμμα, πόσω μάλλον μια χειραψία.

Πηγή
loading...

Αφήστε το σχόλιό σας

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *