Αποκάλυψη! Αυτής της Ελληνίδας τραγουδίστριας ο αδερφός συνελήφθη για κλοπή στην Γλυφάδα! Το σοκαριστικό μήνυμα της στο Facebook!

Αίσθηση προκάλεσε το απόγευμα της Τετάρτης η είδηση ότι συνελήφθη για ληστείες και απάτες ο αδερφός γνωστής τραγουδίστριας και τηλεπερσόνας. Αν και δημοσιεύματα δεν αποκάλυπταν την ταυτότητά της, όπως ορίζει η δεοντολογία, υπήρξαν διαδικτυακά άρθρα που ανέφεραν ότι πρόκειται για την Σάσα Μπάστα, κάνοντάς την να πάρει δημόσια θέση.

Ο 37χρονος συνελήφθη στη Γλυφάδα. Προσποιούμενος τον πωλητή ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών συσκευών, ερχόταν σε τηλεφωνική επικοινωνία με τα υποψήφια θύματα του, στα οποία τους υποσχόταν την πώληση ανάλογων συσκευών σε χαμηλές τιμές και τους έπειθε να τον συναντήσουν σε προκαθορισμένο τόπο και χρόνο. Όταν συναντούσε τα θύματά του, αρχικά απαιτούσε την προκαταβολή χρηματικού ποσού, με την υπόσχεση να τους παραδώσει τις συσκευές που του είχαν ζητήσει. Μόλις έπαιρνε, όμως, τα χρήματα, διέφευγε με Ι.Χ αυτοκίνητο ιδιοκτησίας του. Σε περίπτωση που οι παθόντες δεν επιθυμούσαν να προκαταβάλλουν το προσυμφωνηθέν ποσό, απαιτώντας να δουν πρώτα τις συσκευές, τότε, με την απειλή όπλου ή μαχαιριού, τους αφαιρούσε τα χρήματα που είχαν πάνω τους.

«Εδώ και 1 ώρα το κινητό μου χτυπάει ασταμάτητα από δημοσιογράφους, blogs και κανάλια για να δώσω μια απάντηση για τη σύλληψη για κλοπή ”του αδερφού της Σάσα Μπάστα”.  Θέλω να σας πω ότι είμαι πολύ ταραγμένη γιατί αν και λυπάμαι για κάθε άνθρωπο ειδικά νέο που έχει μπλέξει για παραβατική συμπεριφορά για τον συγκεκριμένο άνθρωπο που με καλούν οι δημοσιογράφοι, δεν μπορώ να νιώσω τίποτα παραπάνω από αυτό που θα ένιωθα για οποιοδήποτε άλλο άνθρωπο», έγραψε, το βράδυ της Τετάρτης, στο Facebook, η Σασα.

Ζητώντας να σταματήσουν να αποκαλούν τον δράστη ως «ο αδερφός της Σάσας Μπάστα», η ίδια εξήγησε πως «αυτός ο νέος είναι γιος του πατέρα μου από τον πρώτο του γάμο, άρα ετεροθαλής αδερφός μου τον οποίο έχω δει μια φορά στη ζωή μου, δεν έχουμε καμία μα καμία σχέση και το μόνο που μπορώ να πω, χωρίς να αναλωθώ σε δηλώσεις και ερωτήσεις, είναι ότι εύχομαι ο Θεός να τον βοηθήσει να μπει στον σωστό δρόμο για να μην έχει προβλήματα στην ζωή του. Κάτι που κάνω ούτως η άλλως κάθε βράδυ στην προσευχή μου για όλους τους ανθρώπους».

Πηγή