Αντώνης Συκάρης: Συγκλονίζουν τα τελευταία του λόγια: Σας αγαπώ όλους - Ο "Πα" είναι στην κορυφή! - Idiva.gr

Αντώνης Συκάρης: Συγκλονίζουν τα τελευταία του λόγια: Σας αγαπώ όλους – Ο “Πα” είναι στην κορυφή!

Συγκλονισμένο είναι το πανελλήνιο με την είδηση του θανάτου του Αντώνη Συκάρη. Σύμφωνα με ανακοίνωση που έγινε στην προσωπική του σελίδα στο facebook ο κορυφαίος Έλληνας ορειβάτης έχασε τη ζωή του στην κατάβαση του από την κορυφή του του Νταουλαγκίρι (Dhaulagiri) που είναι το έβδομο ψηλότερο βουνό στον κόσμο με 8.167 μέτρα υψόμετρο αλλά θεωρείται ίσως η πιο δύσκολη κορυφή του πλανήτη λόγω των ιδιαίτερων συνθηκών που επικρατούν.

Συγκλονίζει η ανάρτηση που έχει κάνει ο ίδιος λίγες ώρες νωρίτερα όταν πάτησε στην κορυφή του του Νταουλαγκίρι την Δευτέρα 11 Απριλίου 2022 και ώρα 12:50-ώρα Νεπάλ (09:50 Ελλάδας).

Σε τρεις Έλληνες που χάθηκαν στην ίδια κορυφή

Τα λόγια του ραγίζουν καρδιές. Με τρεμάμενη φωνή αφιερώνει το επίτευγμα του σε τρεις Έλληνες ορειβάτες που είχαν χάσει τη ζωή τους στην προσπάθεια τους να ανέβουν στην ίδια κορυφή, στο Νίκο Παπανδρέου, στο Μπάμπη Τσουπρά αλλά και στον Ερμή – Θεοφάνη Θεοχαροπουλο που “χάθηκε” στα Τζουμέρκα στις 31 Ιανουαρίου 2022.

Σε όλους τους Έλληνες και στην εγγονή του Ίριδα

Επίσης αφιερώνει το εγχείρημα του σε όλους τους Έλληνες και στην εγγονή του Ίριδα.

Ακούστε το συγκλονιστικό ηχητικό ντοκουμέντο:

Βρίσκομαι στην κορυφή του Dhaulagiri 8.167 μέτρα.

Θέλω να αφιερώσω αυτή την κορυφή:
Στον Νίκο Παπανδρέου και την οικογένειά του.
Στον Μπάμπη Τσουπρά και στην οικογένειά του.
Και στον Ερμή – Θεοφάνη Θεοχαροπουλο.
Ακόμα Θέλω να αφιερώσω αυτή την κορυφή σε όλους τους Έλληνες, σε όλους τους ορειβάτες και στη μικρή μου Ίριδα, την εγγονή μου.
Ιριδά μου είμαι στην κορφή!!!
Ο “πα” είναι στην κορυφή!!!
Ευχαριστώ όλους τους φίλους μου και τους φίλους μου που μέσα από τα social με υποστήριξαν και με βοήθησαν να φτάσω στην κορυφή!
Χάρη σε αυτούς το πέτυχα!!!
Σας αγαπώ όλους!!!
Πηγή: ethnos.gr